kesa aukeaa.jpg 

Kesä myydään nyt!

Varmista kesäloman parhaat hetket ja tee mökkivarauksesi nyt. Tässä alla ohjeet, joilla pääset alkuun. 
Siirry etusivulle TÄSTÄ.

Aloitus.jpg

Näin teet mökkivarauksen - step by step

1. HAKU

Valitse alue ja klikkaa HAE.

2.  HAKUTULOKSET

Olet nyt hakutulossivulla, jolla saattaa olla jopa satoja mökkejä ja huoneistoja. Löytääksesi sopivan mökin, Sinun kannattaa rajata hakutulosta. Tähän on muutama hyvä keino:

- voit järjestää mökit esim. henkilömäärän tai tähtiluokan mukaan klikkaamalla hakuutuloslistan yläosassa olevia Henkilömäärä jaTähtiluokitus sanoja.

- käytä Perushakua ruudun vasemmassa reunassa. Voit rajata hakutulosta esim. valitsemalla henkilömääräksi 6 ja klikkaamalla Hae. Tämän jälkeen hakutuloslistalla on ainoastaan 6-hengen ja sitä isompia mökkejä. Tai voit valita tähtiluokaksi esim. ***, jonka jälkeen listalla on mökkejä ainoastaan kolmesta tähdestä ylöspäin.

- voit rajata hakutulosta monipuolisesti käyttämällä Tarkennettua hakua. Klikkaa ruuden vasemmassa reunassa sanoja Lisää hakuuehtoja. Tämän jälkeen voit hakea mökkejä pinta-alan tai makuuhuoden lukumäärän perusteella. Molemmat varsin näppäriä työkaluja. Lisäksi voit hakea mökkejä, joissa on takka, astianpesukone, puukiuas, nettiyhteys, pinnasänky, syöttötuoli. Tai voit hakea mökkejä, joihin lemmieläimet ovat sallittu, joilla on matala ranta tai jotka sopivat kalastuksen harrastajille.

Tässä kuva hakumahdollisuuksista:

Haku.jpg

Tarkennetun haun oikeassa reunassa voit etsiä mökkejä jotka ovat kaukana naapureista tai lähellä vesistöä, ravintolaa, kylpylää, latua, hiihtohissiä, hiihtobussia tai moottorikelkkareittiä.

3. ALOITUSPÄIVÄN JA LOPETUSPÄIVÄN VALINTA

Jos haluat, että hakutuslistalla näkyvät ainoastaan ne mökit tai huoneistot, jotka ovat vapaana jonain tiettynä ajankohtana, valitse hakutulosisivulla vasemman reunan perushausta aloituspäivä ja lopetuspäivä. HUOM: useimmissa mökeissä on ennakkoon varattaessa viikko lyhin varausaika ja varaukset tehdään lauantaista lauantaihin (toisinaan perjantaista perjntaihin):

aloitus.jpg
Voit asettaa aloituspäivän joka valitsemalla päivän alasvetovalikosta tai kalenterista. Klikkaa lopusi hae. Tämän jälkeen hakutulosivulla oikeassa reunassa näkyy kohteen hinta. Voit järjestää mökit halvimmasta kalleimpaa klikkaamala sanaa Hinta.


4. KOHTEEN ESITTELY JA VARAUSTILANNEKALENTERI

Pääset yksittäisen lomakohteen tarkempaan esittelyyn klikkaamalla sen koodia, nimeä tai valokuvaa:
Nimi ja kuva.jpg

Kohteen esittely-sivulta löydät jokaisesta lomamökistä tai -huoneistosta tarkan kuvauksen, valokuvat, sijainnin kartalla, sekävaraustilannekalenterin.  
Painikkeet.jpg 

Voit liikuttaa kalenteri ja hakea haluamasi ajankohdan klikkaamalla pieni nuolia kaleterin alla. Ks. kuva yllä. Pääset varaamaan klikkaamalla punaista Varaa-painiketta kalenterin alla.  Kalenterissa vapat päivät on merkitty vihreällä värillä ja varatut punaisella. Jos mökki ei jostain syystä ole varattavissa, näkyy kalenterissa harmaata.

Toimi näin: katso kalenterista vapaa aika. Valitse kalenterin yläpuolelta aloitus- ja lopetuspäivä. Tämän jälkeen kalenterin alla näkyy hinta kyseiselle ajalla. Klikkaa varaa-painiketta, varataksesi mökin. 

Kalenteri.jpg