Osallistu kilpailuun ja voit voittaa lahjakortin Lomarenkaalle!

ARVONTA | MATKAMESSUT 2019

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! ⭐

 

Matkamessujen kunniaksi Lomarengas arpoo tähän kilpailuun osallistuneiden kesken 3 x 500€ lahjakorttia Lomarenkaalle. Osallistuminen on helppoa: tutustu alla oleviin  kohteisiin Leviltä, Rukalta ja Ylläkseltä, valitse kolmesta vaihtoehdosta oma suosikkisi, täytä tietosi ja olet mukana arvonnassa. Kaikki arvontaan osallistuneet sähköpostiosoitteet lisätään Lomarenkaan uutiskirjeen tilaajaksi. Tarkemmat ehdot sivun lopussa. 

VOITTAJAT ON ARVOTTU! Kiitos kaikille osallistuneille. Voittajiin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä. Voittajat ovat Anne S., Eija H. sekä Tuula T.

 

Kilpailu on voimassa 24.1.2019 asti. Onnea arvontaan ja hyviä hetkiä Lomarenkaan vuokramökkien parissa!

 

matkamessut ylläs

HILLANKUKKA 5

Kolari, Ylläs

Kodikas keloparitalohuoneisto Äkäslompolossa, rauhallisella Peltotievan alueella. Rauhallisuuden lisäksi palvelut ovat lähellä, ja mökkiin voi majoittua kuuden henkilön voimin. Koe Ylläs ja varaa heti!

tutustjujavaraa2.PNG

Katso lisää >>
LEVIN RUSKA B

LEVIN RUSKA B

Levi, Kittilä

Tämä tasokas paritalohuoneisto sijaitsee Levillä Rakkavaaran alueella. Tilava majoittuminen jopa 8 hengelle. Kohde sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Levin palveluista. Katso lisää ja varaa!

tutustjujavaraa2.PNG

Katso lisää >>
RUKA SKI CHALET FIN

RUKA SKI CHALET FIN

Kuusamo, Ruka

Viiden tähden tyylikäs kelohuvila kauniiden maisemien keskellä. Kohteeseen mahtuu 6 + 2 henkilöä majoittumaan ja paljun saa paikalle tilauksesta. Koe tämä uniikki vuokramökki Rukalla ja varaa!

tutustjujavaraa2.PNG

Katso lisää >>

 

  

00000000000lomarengas+avainlippu.jpg

Hae unelmiesi vuokramökki  tästä ja varaa lomasi! Toivotamme ikimuistoisia vuokramökkilomia Suomessa.

  • [SÄÄNNÖT & EHDOT] Arvonnan järjestää Lomarengas Oy. Arvonta on voimassa 16.1.-24.1.2019 välisen ajan. Arvonnan voittajat (3 kappaletta) arvotaan perjantaina 25.1.2019 ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli henkilö ei viikon sisällä vastaa Lomarenkaalle, on Lomarenkaalla oikeus arpoa palkinto uudelleen. Palkinto, 3 x 500€ lahjakortti Lomarenkaalle, lähetetään voittajalle postitse. Lahjakortti on voimassa kesäkauden 2020 loppuun (31.8.2020 asti). Tarkemmat tiedot lahjakortin voimassaolosta ja lunastamisesta saa lahjakortin yhteydessä. Osallistuessaan kilpailuun henkilö antaa luvan sähköpostiosoitteensa lisäämiseen Lomarenkaan uutiskirjelistalle. Tilauksen voi perua koska vain. Mikäli arvonnasta on kysyttävää, yhteys asiakaspalveluun esimerkiksi sähköpostitse myynti@lomarengas.fi.