Oman mökin vuokraus Lomarenkaalla?

omistajat_lomake.jpg

 

mokkitiedot_painike.jpg 


Mökkivuokraus on erinomainen keino saada lisätuloja tai jopa täysi toimeentulo. Voit hyödyntää mökin tyhjilläänolokaudet tai omistaa mökkisi kokonaan pelkälle vuokraustoiminnalle. Voit tehdä omia varauksia mökkiisi milloin vain.

Haluatko kuulla nykyisten omistajien kokemuksia palvelustamme? Katso Villa Aallokon omistajan video kokemuksistaan Lomarenkaan mökinomistajana tästä ja Villa Dyynin omistajan video tästä!

Täytä Esitietoja mökistäsi -lomake ja lähetä se meille, niin otamme asiasi käsittelyyn. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, eikä lomakkeen täyttö sido sinua mihinkään. Päätät aina itse etenemisestä mökkisi suhteen. Alueellasi toimiva Lomarenkaan edustaja ottaa sinuun yhteyttä lomakkeen lähettämisen jälkeen.

   

mokkitiedot_painike.jpg

 

Lomarengas tarjoaa sinulle vaivatonta mökkivuokrauspalvelua.

 

Kattava palvelumme sisältää kaiken mökin välitykseenottotarkastuksesta vuokrien tilitykseen. Lomarenkaan palveluun liittyminen on ilmaista. Palvelupalkkio peritään per varaus vasta toteutuneista mökkivuokrauksista, eikä Lomarengas peri sinulta muita kustannuksia. Siihen kuuluu:

⭐ Henkilökohtainen ensikäynti mökilläsi

Saat opastusta mökkivuokrauksen aloitukseen konkreettisine neuvoineen. Arvioimme kohteen luokituksemme mukaisesti ja autamme määrittelemään mökkisi hintatason. Valokuvaamme mökkisi laadukkaasti ja perustamme mökin tiedot varausjärjestelmään puolestasi. Missä päin Suomea tahansa.

⭐ Lomarengas.fi -verkkosivu

Saat esittelyn mökistäsi reaaliaikaisesti päivittyvine varauskalentereineen. Kirjoitamme kuvauksen mökistäsi. Voit myös itse vaikuttaa tekstiin. Mökistäsi kerrotaan yksityiskohtaiset tiedot ja siitä julkaistaan runsaasti sekä mökin tarkastajan ottamia että mahdollisia itse toimittamiasi kuvia.

Yksi Lomarenkaan vahvuuksista on laaja asiakaskunta myös ulkomailla. Tarjoamme käännöspalvelun suomesta englanniksi ja venäjäksi. Monipuoliset hakumahdollisuudet tuovat mökkisi juuri oikeanlaisten hakujen kärkeen.

Jos mökilläsi on jo omat kotisivut, voit liittää sinne Lomarenkaan sivustolle vievän uniikin varauslinkin. Saat erillisen myyntipalkkion tämän linkin kautta toteutuneista mökkivarauksista.

⭐ OMAliittymä - omistajien työkalu

Saat tunnukset järjestelmään, jossa näet mökkisi varaustilanteen ja saapuvien asiakkaiden tiedot. Voit myös tehdä sen kautta omat varauksesi, jos esimerkiksi haluat viettää oman perheesi kanssa viikonlopun mökilläsi. Mökin huoltajille ja siivoajille on omat tunnuksensa.

⭐ Markkinointia ympäri vuoden

Mökkisi saa kotimaisen, luotettavan, tunnetun ja turvallisen toimijan kapasiteetin markkinoinnin osalta. Toiminnan tukena on yli 50 vuoden kokemus mökkivuokrauksesta. Toimialan markkinajohtajuus puhuu myös itse puolestaan. Tarjoamme niin suomalaisille kohdistettua, että kansainvälistä markkinointia. Kaikki kanavat katetaan: Google, digitaalinen media, sosiaalinen media, radio, TV, vaikuttajat, ulkomainokset ja printtimediat.

Potentiaalisille vieraillesi lähetetään myös kohdennettuja uutiskirjeitä. Mökkisi saa siis sekä yleistä että kohdennettua mainontaa ja markkinointia. Lue lisää markkinoinnistamme täältä

⭐ Valmis asiakaskunta

Sinun ei tarvitse aloittaa nollasta. Pääset heti hyötymään asiakasrekisteristämme, jossa on kymmeniä tuhansia asiakkaita. Monet varaavat loma-asunnon 2-3 kertaa vuodessa. Lomarenkaan kautta toteutuu vuosittain yli 80 000 matkailijan yli 600 000 majoitusvuorokautta. Kotimaisia asiakkaista on noin 70 % ja ulkomaisia noin 30 %. Asiakaskuntamme kasvaa jatkuvasti.

⭐ Yhteistyökumppanit

Sinun ei tarvitse tehdä erillisiä ilmoituksia ja päivittää samoja tietoja ja varauksia moneen paikkaan. Kauttamme saat mökkisi esille kumppanuusverkostossamme ja mökkisi tiedot päivittyvät niihin kaikkiin yhdellä klikkauksella.

Kansainvälisiä kumppaneitamme ovat muun muassa Booking.com, Interhome, Tripadvisor, Atraveo ja Homeaway. Kotimaassa kumppaneinamme ovat GoFinland.com, kalasaalis.com, mökit.fi, ja Eräverkko. Strategisena kumppaninamme toimii Visit Finland. Kumppanuuslistamme päivittyy jatkuvasti.

⭐ Luotettavat kontaktit

Tarvittaessa saat meiltä luotettavien avain- ja huoltopalveluiden yhteystietoja.

⭐ Asiakaspalvelu

Meidät tavoittaa suomeksi sähköpostitse ja puhelimitse arkisin 8:30 - 17, lauantaisin 10-18. Päivystämme myös arki- ja juhlapyhinä. Autamme myös, jos oma kielitaitosi ei riitä vieraasi palveluun. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Ruka-Kuusamossa, Tahkolla, Vuokatissa, Ylläksellä, Ukkohallassa, Levillä ja Kolilla. Olemme täällä auttaaksemme sinua. Omistajille on oma palvelukanava niin sähköpostissa kuin puhelimitse, joten omistajan ei tarvitse jonottaa tavallisessa asiakaspalvelussa.

⭐ Tilitykset

Saat mökkisi vuokrista tilitykset keskimäärin 14 vuorokaudessa varauksen alkamisesta tilillesi kirjanpitokelpoisin tosittein. Mahdolliset vieraasta aiheutuvat vuokran maksamattomuuden luottotappiot jäävät Lomarenkaan huoleksi. Sinun ei itse tarvitse huolehtia laskujen tekemisestä, lähettämisestä, maksuseurannasta tai tilityksistä.

⭐ If Peruutusturvavakuutus

Mikäli asiakas joutuu peruuttamaan tai keskeyttämään lomailunsa mökilläsi, hänen vuokransa muine veloituksineen korvataan tietyin ehdoin peruutusturvavakuutuksella. Tällaisessa tilanteessa saat tilityksesi mökkivuokrasta, vaikka mökkisi olisi peruutuksen vuoksi tyhjillään.

⭐ Asiakaspalaute

Keräämme, seuraamme ja julkaisemme asiakaspalautteet puolestasi. Pääset myös kommentoimaan itse palautteita. Teemme lisäksi säännöllisesti asiakastyytyväisyystutkimuksia. Autamme kehittämään toimintaasi yhä paremmaksi.

⭐ Reklamaatioiden hoito yhteistyössä kanssasi

Kun saat haastavaa asiakaspalautetta tai kohtaat pulmia asiakastilanteissa, autamme sinua käsittelemään ja hoitamaan tilanteet mallikkaasti. Huolehdimme myös vahingonkorvausten laskutuksesta asiakkailta puolestasi, mikäli tilannetta ei ole saatu selvitettyä paikan päällä. Kokemuksemme on tukenasi.

⭐ Asiakkaiden aiheuttamat vahingot lomakohteessa

Suurin osa asiakkaista käyttäytyy hyvin, mutta toisinaan syntyy vahinkoja johtuen asiakkaiden huolimattomuudesta tai ilkivallasta. Asiakkaat ovat aina velvollisia itse korvaamaan aiheuttamansa vahingon. Varausehtojen mukaan asiakkaiden tulee korvata aiheuttamansa vahingot paikan päällä suoraan kohteen omistajalle.

Lomarengas auttaa aina vahinkotapauksissa. Lomarengas hoitaa omistajien puolesta vahingonkorvausten laskutuksen, jos asiasta ei ole sovittu paikan päällä. Lisäksi Lomarengas turvaa omistajien asemaa mm. vuokramökkien irtaimistovakuutuksella.

⭐ Näkymiä -uutiskirjeet ja muu yhteydenpito

Saat Lomarenkaan mökin omistajille ja huoltajille kirjoitetut uutiskirjeet suoraan sähköpostiisi. Kirjeissä tiedotamme, neuvomme ja opastamme. Toimintaamme ohjaa avoimuus. Saat luotettavaa tietoa alan kehityksestä sekä Lomarenkaan toiminnasta ja ajankohtaisista asioista. Haluamme toimia avoimessa vuorovaikutuksessa kanssasi.

⭐ Vuorovaikutus kollegoihin - Lomarenkaan omistajien ja huoltajien facebook-ryhmä

Lomarenkaalla on oma Facebook -ryhmänsä kohteiden omistajille ja huoltajille. Pääset mukaan tähän ryhmään mökin numeron ja oman Facebook -profiilisi avulla. Hyvähenkisessä ryhmässä saat vertaistukea, hyviä ideoita ja luot tärkeää verkostoa.

⭐ Mökinomistajien oma kauppa - Lomarengas Shop

Lomarenkaan mökin omistajille ja huoltajille tarkoitettu kauppa, jossa myydään vuokramökillä tarvittavia kulutustavaroita. Asiakaspalautteiden perusteella myytäviksi on valittu tuotteita, joiden toivotaan olevan kunnossa ja laadukkaita. Voit tutustua Lomarengas Shopiin täällä.

Näyttökuva 2017-11-22 kello 13.32.36.png

⭐ Tuet suomalaista työtä

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Lomarenkaalle oikeuden käyttää Avainlippu -logoa. Tämän oikeuden ehtoina ovat muun muassa tuotteiden ja palveluiden tuottaminen Suomessa, hyvien toimintatapojen noudattaminen liiketoiminnassa, palveluiden merkittävä kotimaisuusaste, kotimainen omistusaste, Suomessa toimiva johto, pääkonttori Suomessa, suomalainen palvelukonsepti, suomalainen  suunnittelu ja kehitys, palvelun vaikutus kotimaisten palveluiden aseman vahvistumiseen ja koko toimintaan liittyvä vahva mielikuva suomalaisesta alkuperästä. Voit siis hyvällä omallatunnolla sanoa itsekin tukevasi suomalaista työtä.

suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb-1-944x916.png


⭐ Lomailet edullisemmin

Lomarenkaan mökin omistajana voit itse lomailla Lomarenkaan tuhansissa kohteissa merkittävin
hinnanalennuksin.  

⭐ Ilmainen puhelinpalvelu mökkien omistajille ja huoltajille

0800-30105 (Ylläksen mökkien omistajat ja huoltajat 0800-30190)
Arkisin 8:30-17:00
Lauantaisin 10:00-18:00
Arkipyhien aattoina suljemme klo 16.

Puhelut ovat ilmaisia mökkien omistajille ja huoltajille.

Tekstiviestit 044 703 3348 (ei puheluja)

 

mokkitiedot_painike.jpg

 

Kiinnostuitko?

Täytä Esitietoja mökistäsi-lomake ja lähetä se meille. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Edustajamme ottaa yhteyttä sinuun. Yhteydenotto ei sido sinua laittamaan mökkiäsi vuokralle. Päätät aina itse etenemisestä.


Tervetuloa mukaan Lomarenkaan tyytyväisten mökinomistajien joukkoon!