Eurooppa-kohteet.jpg

Eurooppa kutsuu - yli 20 000 loma-asuntoa 28 maassa!

Huvila meren äärellä, mökki vuoristosta, huoneisto kaupungissa, talo maaseudulla tai vaikkapa kokonainen linna omalla puutarhalla.Toteuta unelmasi ja vuokraa toiveitteisi lomakohde kattavasta valikoimastamme. Kaikki loma-asuntomme ovat kumppanimme Interhomen tarkastamia ja luokittelemia. Lisäksi me Lomarenkaassa vastaamme, että vuokraamasi asunto on kuvauksen mukainen ja että olet tyytyväinen myös lomasi jälkeen.

Miksi vuokraisit talon tai huoneiston hotellimajoituksen sijaan?

Vuokraamalla saat enemmän tilaa ja vapautta. Voit nautiskella yhdessäolosta ja kokkailla omassa keittiössä. Juoda kahvit omalla terassilla tai uida rauhassa omassa altaassa. Lapsille on omat huoneet ja tilaa leikkiä. Syitä on monia.

Vuokraaminen on myös edullista – etenkin isompi ryhmä hyötyy talon tai suuremman loma-asunnon vuokraamisesta. Erityisen hienoa on se, että pääset kurkistamaan aitiopaikalta paikallisten elämään.
Loma-asunnon vuokraaminen kauttamme on helppoa ja turvallista. Eikä valikoima lopu kesken!

Mikä on saanut nämä ihmiset vuokraamaan loma-asunnon ulkomailta? Asiakkaiden kommentteja:

Pienten lasten kanssa matkustettaessa loma-asunto on aina hotellimajoitusta helpompi vaihtoehto

Parempi näköala, halvempi hinta. Enemmän tilaa ja useita makuuhuoneita.

Edullisuus, maisemat ja käytännöllisyys” ”Vaihtelu ja oma rauha, sekä tutustuminen paikallisiin ihmisiin.

Tilava huoneisto, jossa sopiva makuuhuonemäärä seurueelleni ja tarvittavat faciliteetit esim. tiskikone, pyykinpesukone, keittiövarustus ja mikroaaltouuni jne. Hyvä sijainti, wifi ja parkkipaikka.”

Me haluamme tarjota avaimet onnistuneeseen lomaan. Vastaammekin siitä, että vuokraamasi loma-asunto on kuvauksen mukainen. Kohteessa Lomarenkaan kumppanin Interhomen paikallistoimisto tai yhteyshenkilö opastaa sinua ja huolehtii, että kaikki on kunnossa. Rentouttavaa lomaa!

Varaus- ja sopimusehdot
Vakuutusturva matkallesi
Allianz-peruutusturvavakuutuksen dokumentit
Allianz-matkavakuutuksen dokumentit

Varaus- ja sopimusehdot: Lomarengas Oy

1. Yleistä

Lomarengas Oy (jatkossa Lomarengas) noudattaa Suomen ulkopuolisten maitten loma-asuntojen vuokrauksessa asiakkaan kanssa näitä sopimusehtoja. Välitystoiminta toteutetaan yhteistyössä Interhome AG:n kanssa.

Asiakas sitoutuu näihin sopimusehtoihin maksamalla Lomarenkaalle sopimusehdoissa mainitun ennakkomaksun tai ennakkomaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt).

2. Varaus ja sopimus

2.1 Varauksen voi tehdä netissä, jolloin vahvistus varauksesta lähetetään asiakkaan sähköpostiin heti. Asiakkaan tulee maksaa vähintään ennakkomaksu (30 % lomakohteen vuokrahinnasta) varauksen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla. Loppulasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin varauksen tekoa seuraavana arkipäivänä. Asiakas voi myös maksaa varauksen kokonaisuudessaan heti.

Loppusuoritus maksetaan viimeistään 42 vuorokautta ennen loman alkua. Kun loppusuoritus on maksettu lähettää Lomarengas asiakkaalle erikseen varausvahvistuksen, joka sisältää varatun loma-asunnon kuvauksen, loma-asunnon osoitteen, avaintenhaltijan yhteystiedot ja ajo-ohjeen.

Kaikki laskuihin liittyvät huomautukset on ilmoitettava Lomarenkaalle 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku maksetaan SEPA-maksuna (IBAN-tilinumero ja pankin BIC-koodi) laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen.

2.2 Asiakkaan tulee tarkista huolellisesti kaikki varaustiedot, myös loma-asunnon kuvaus. Maksamalla laskun asiakas hyväksyy varausvahvistuksen/laskun tiedot

2.3 Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, Lomarengas voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

2.4 Jos asiakkaalla on vuokraukseen liittyviä erityispyyntöjä, ne voidaan huomioidaan vain toiveina. Erityispyynnöt ovat sitovia vain, jos Lomarengas on vahvistanut ne asiakkaalle kirjallisesti.

3. Palvelut ja hinnat

3.1.1 Ellei toisin mainita, vuokrahinta sisältää kuvauksen mukaisen loma-asunnon käyttöoikeuden varatulle ajalle ja henkilömäärälle.

Joissakin kohteissa on useita samanarvoisia, henkilömäärältään ja huoneluvultaan samanlaisia huoneistoja. Julkaistut erikoistarjoukset eivät kuitenkaan aina koske kaikkia näitä huoneistoja.

3.1.2 Mahdolliset paikalla maksettavat lisäkulut on kerrottu kohteen hintatiedoissa, laskussa ja varausvahvistuksessa. Tällaisia kuluja voivat olla esim. energiakulut, liinavaatevuokra, loppusiivous ja turistivero.

Energiakulut: normaalit energiakulut sisältyvät yleensä vuokraan, jollei toisin ole mainittu. Joissakin kohteissa energiakulut (kaasu, lämmitys ja sähkö) maksetaan paikalla kulutuksen mukaan. On huomioitavaa, että energiakustannukset vaihtelevat maittain, ja esim. lämmityksen osalta saattaa olla paikallisia rajoituksia.

Liinavaatevuokra: liinavaatteet (lakanat ja tyynyliinat) ja pyyheliinat ovat yleensä loma-asunnossa saatavilla, joko sisältyen vuokraan tai ne ovat lisämaksusta paikan päällä vuokrattavissa. Asiakas voi tuoda myös omat liinavaatteet niin halutessaan.

Loppusiivous: loma-asunnon loppusiivous sisältyy vuokrahintaan ellei toisin ole mainittu. Keittiön siivous kuuluu vuokralaiselle, ks. kohta 6.3.

Turistivero: joillakin paikkakunnilla matkailijoilta peritään turistiveroa, joka maksetaan paikan päällä avaimenhaltijalle. Turistiveron suuruus vaihtelee paikkakunnittain.

Kaikki asiakkaan pyytämät lisäpalvelut maksetaan paikan päällä. Vuokraan eivät sisälly pesuaineet, wc-paperit, takkapuut yms., jotka vuokralainen hankkii itse kulutuksensa mukaan.

3.1.3 Vuokra-aika on lomasesonkina yleensä vähintään 7 päivää, ja tulo- ja lähtöpäivän tulee yleensä olla lauantai. Lomasesonkien ulkopuolella myös muu vuokra-aika on usein mahdollinen.

3.2.1 Kohde- ja paikkakuntakuvauksissa kerrotaan myös alueen palveluista. Lomarengas ei voi taata eikä ole vastuussa siitä, että kaikki mainitut paikalliset palvelut tai toiminnot (esim. liikennevälineet, kaupat, ravintolat, urheilupaikat, hiihtohissit, uimalat yms.) ovat oleskelunne aikana saatavilla. Toimintojen sulkeminen, varsinkin lomasesonkien ulkopuolella, on aina mahdollista.

Loma-asuntoon kuulumattomat yleiset palvelut eivät sisälly sopimukseen, eivätkä maininnat niistä ole sitovia. Paikallisten palvelujen tarjoajat, samoin kuin julkisten palvelujen tuottajat (kuten vesi- ja sähkölaitos) vastaavat itse palvelujen saatavuudesta ja mahdollisista käyttökatkoksista.

Lomarengas ei voi taata eikä ole vastuussa lomakohteen alueen ilmasto-olosuhteista, eikä ole velvollinen varoittamaan, informoimaan tai muuten huolehtimaan niiden vaikutuksesta.

3.2.2 Loma-asuntojen varustus on kerrottu kohteen kuvauksessa, esim. ilmastointi tai TV on mainittu erikseen. Yleinen laatutaso on arvioitu Interhome AG:n toteuttamalla tähtiluokituksella. Loma-asuntojen yleinen laatutaso vaihtelee hieman maittain. Sisustus, kalustus ja varustus ovat loma-asunnoissa yksilöllisiä, ja niistä löytyy kansallisia piirteitä sekä omistajan mieltymyksiä.

Huomioitavaa on, että kuvauksessa 1. kerroksella tarkoitetaan yleensä pohjakerroksen tai sisääntulokerroksen päällä olevaa kerrosta eli suomalaisittain 2. kerrosta jne.

3.3 Maksuehdot
Varausmaksu on 30 %:a koko vuokrasta ja se on maksettava heti. Loppuosa on maksettava viimeistään 42 päivää ennen vuokrauksen alkua. Jos vuokrajakson alkuun on vähemmän kuin 42 päivää on koko vuokra suoritettava heti. Jos varausmaksua tai loppumaksua ei suoriteta viimeistään eräpäivänä, voi Lomarengas peruuttaa varauksen.

3.4 Peruutuskulut
Varauksen voi peruuttaa seuraavilla ehdoilla ja peruutuskuluilla:
a) jos peruutus tehdään viimeistään 43 päivää ennen vuokrauksen alkua veloitamme 10 %: a vuokrasta
b) jos peruutus tehdään 42-29 päivää ennen vuokrauksen alkua veloitamme 50 %:a vuokrasta
c) jos peruutus tehdään 28-2 päivää ennen vuokrauksen alkua veloitamme 80 %:a vuokrasta
d) jos peruutus tehdään 1 päivä ennen vuokrauksen alkua tai myöhemmin, veloitamme koko vuokran.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi silloin kun tieto siitä on tullut Lomarenkaan toimistoon. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8.30-17 ja la klo 10-18, puh. 0306 502 502, myynti@lomarengas.fi. Toimistoajan ulkopuolella Interhome 24 h hotline-puhelinpalvelu +41 438 109 126. Toimistomme aukioloajan jälkeen sähköpostilla lähetetty peruutus katsotaan tapahtuneeksi seuraavana toimistopäivänä.

Jos vuokrakohdetta ei oteta vastaan tai se otetaan vastaan myöhästyneenä, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran palautukseen.

Vuokrakohteen vaihto ja vuokra-ajan muutos katsotaan aina peruutukseksi.

Allianz-peruutusturvavakuutus sisältyy vuokrahintaan. Vakuutuksen tarjoaa AGA International S.A., Paris. Vakuutus kattaa peruutuksen ennen vuokrauksen alkua asiakkaan, tämän matkaseuran tai lähiomaisen äkillisen sairauden, onnettomuuden tai kuolemantapauksen sattuessa, ja peruutuksen tietyissä muissa ennalta arvaamattomissa tapauksissa. Katso englanninkieliset vakuutusehdot verkkosivuillamme. Vakuutuskorvauksen omavastuu on kaikissa tapauksissa 20 %. Korvauksen saaminen edellyttää asiakkaalta sen hakemista itse vakuutuksen tarjoajalta englannin-, saksan- tai ranskankielisillä lomakkeilla.
Lisätietoja vakuutusturvasta alla.

3.5 Kohteen kuvauksen muutokset ja hintamuutokset
Kohteen kuvauksen muutokset varauksen jälkeen ovat epätodennäköisiä, mutta niitä ei voida kokonaan välttää. Jos kysymyksessä on huomattava kohteen kuvauksen muutos, on asiakkaalla ko. asiasta tiedon saatuaan oikeus viiden päivän sisällä peruuttaa varaus, jolloin Lomarengas palauttaa maksetut maksut.

Lomarenkaalla on oikeus hintamuutoksiin 22 päivää ennen vuokrauksen alkua, jos vuokraan vaikuttavat verot tai muut julkiset maksut tai valuuttakurssit muuttuvat. Jos hintaa korotetaan yli 10 prosenttia on asiakkaalla samat yllämainitut oikeudet.

3.6 Sopimusmuutokset Lomarenkaan puolelta
Lomarenkaalla on oikeus purkaa sopimus ennen vuokrauksen alkua tai vuokrauksen aikana, jos ennalta arvaamattomat syyt estävät vuokrakohteen käytön tai aiheuttavat vaaraa asiakkaalle tai omaisuudelle tai heikentävät olosuhteita niin, ettei sopimusta voida kohtuullisesti täyttää. Näissä tapauksissa asiakkaalle yritetään ensisijaisesti löytää samanarvoinen, korvaava loma-asunto. Jos tämä ei ole mahdollista niin Lomarengas palauttaa jo maksetut maksut tai hyvittää mahdollisen arvon vähennyksen.

Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta. Mikäli asiakas ei hoida maksuja edellä mainittujen määräaikojen puitteissa, Lomarengas voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta. Tämän kohdan 3.6. tapauksissa ei Lomarengas ole muilta osin korvausvelvollinen.

4. Loma-asunnon vastaanotto ja luovutus

Lähetämme asiakkaalle loma-asunnon osoitteen, avaintenhaltijan yhteystiedot ja ajo-ohjeen sisältämät vuokrausasiakirjat 42 päivää ennen vuokrajakson alkamista, kun koko vuokra on maksettu. Loma-asuntoon voi saapua tulopäivänä yleensä klo 16 ja 19 välisenä aikana. Avaimenhaltija on odottamassa asiakkaan saapumista kerrotussa osoitteessa siinä mainittuna aikana. Jos asiakas ei pääse tulemaan tuona aikana, tulee asiasta sopia etukäteen avaimenhaltijan kanssa. Avainten luovutus normaaliajan ulkopuolella (esim. myöhään illalla) on usein järjestettävissä (mahdollinen lisämaksu), mutta Lomarengas ei voi taata sitä.. Näissä tapauksissa on syytä varmistua (toimistomme välityksellä) avainten saannista jo kohdetta varatessa.

Jos vuokrakohde ei ole sopimuksen mukaisessa kunnossa tai siinä ilmenee puutteita tai vaurioita, on siitä ilmoitettava heti avaimenhaltijalle. Ks. kohdat 6-7.

Loma-asunto ja avaimet luovutetaan normaalisti lähtöpäivän aamuna viimeistään klo 10, joissakin kohteissa jo klo 9. Jos asiakas lähtee muuna aikana, tulisi avainten luovutuksesta ja takuurahan palautuksesta sopia avaimenhaltijan kanssa jo saavuttaessa. Ks. kohta 6.1.

Jos asiakas ei voi saapua sovittuna aikana lomakohteeseen tai jos hän lähtee lomakohteesta aikaisemmin, esim. liikenneruuhkien, lakon tai henkilökohtaisten syiden vuoksi, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran tai sen osan palautukseen.

5. Henkilömäärä

Vuokrakohdetta varattaessa asiakkaan tulee ilmoittaa sitä käyttävien henkilöiden lukumäärä (myös lapset lasketaan mukaan). Kohteen kuvauksessa kerrottu henkilömäärä on enimmäismäärä, jolle kohde voidaan varata. Jos kohteeseen on saatavilla lisävuode, voi henkilömäärän ylittää yhdellä, ja jos saatavilla on vauvansänky, voi henkilömäärän ylittää alle 3 vuotiaan lapsen osalta. Lisävuode ja vauvansänky tulee varata loma-asunnon varauksen yhteydessä (yleensä lisämaksu).

Jos vuokrausasiakirjoissa mainittu henkilömäärä ylitetään siitä etukäteen sopimatta, voi avaimenhaltija kieltäytyä vastaanottamasta ylimääräisiä henkilöitä tai hän voi pyytää heistä lisämaksua.

6. Vuokralaisen velvollisuudet

6.1 Takuusumma
Vuokrakohdetta vastaanotettaessa tulee asiakkaan maksaa avaimenhaltijalle takuusumma paikallisessa valuutassa. Takuusumman suuruus ja maksutapa (käteisellä tai luottokortilla) on kerrottu vuokrausasiakirjoissa. Takuusumma maksetaan takaisin lähtötarkastuksen yhteydessä loma-asuntoa luovutettaessa.

Jos asiakas lähtee poikkeavaan aikaan (esim. hyvin aikaisin aamulla), on avaimenhaltijalla oikeus palauttaa takuusumma jälkikäteen tarkastettuaan asunnon.

6.2 Huolehtimisvelvollisuus
Asiakkaan tulee huolehtia kohteesta sitä käyttäessään. Paikallisia talon sääntöjä tulee noudattaa ja huomioida erityisesti naapurit (melu, käyttäytyminen).

6.3 Keittiön siivous
Keittiökalusteiden puhdistus, astioiden ja keittiövälineiden tiskaus sekä roskien poisvienti kuuluvat asiakkaan velvollisuuksiin, eivätkä sisälly loppusiivoukseen. Asiakkaan tulee huolehtia näistä ennen loma-asunnosta lähtöä.

6.4 Vastuu vahingoista
Jos asiakas tai matkakumppanit aiheuttavat jotain vahinkoa, on siitä heti ilmoitettava avaimenhaltijalle. Asiakas on vastuussa kohteessa aiheutetuista vahingoista ja on niistä korvausvelvollinen. Samoin, jos kohdetta ei voida luovuttaa seuraavalle asiakkaalle. Vahinkojen korvaus voidaan pidättää takuusummasta.

7. Velvollisuus ilmoittaa vioista ja puutteista; valitukset ja korvausvaatimukset

Jos vuokrakohde ei ole sopimuksen mukaisessa kunnossa tai siinä ilmenee puutteita tai vaurioita, on siitä ilmoitettava heti avaimenhaltijalle.

Jos puutetta ei voida korjata kohtuullisen ajan kuluessa, on siitä ilmoitettava Lomarenkaan toimistoon (avoinna arkisin klo 8.30-17 ja la klo 10-18, puh. +358 306 502 502) tai Interhomen 24/7 puhelinpalveluun +41 438 109 126, jolloin vuokralaiselle yritetään löytää samanarvoinen korvaava loma-asunto. Jos tämä ei ole mahdollista niin Lomarengas korvaa mahdollisen arvon vähennyksen.

Jos asiakas ei ilmoita havaitsemiaan puutteita heti avaimenhaltijalle, Lomarenkaalle tai Interhomelle,
katsotaan vuokrakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa. Tämä koskee myös vuokra-aikana ilmenneitä puutteita.

Vuokra-ajan jälkeen ilmoitettuja puutteita tai valituksia ei huomioida. Jos asiakas ei ilmoita vuokra-aikana puutteista avaimenhaltijalle, Lomarenkaalle tai Interhomelle tai tee valitusta, asiakas ei ole oikeutettu mihinkään korvaukseen. Ulkoiset paikalliset olosuhteet kuten esim. hyönteiset, kulkukoirat, epäsuotuisat sääolot, luontopolkujen kunto eivät oikeuta asiakasta vaatimaan korvausta.

Lomarengas ei vastaa asiakkaan tai hänen mukanaan olevien henkilöiden tekemistä tai huolimattomuudessa aiheuttamista vahingoista.

Mahdolliset korvausvaatimukset tarvittavine liitteineen (valokuvat, avaimenhaltijan tai paikallistoimiston vahvistus jne.) tulee toimittaa Lomarenkaan toimistoon kirjallisina 4 viikon sisällä vuokrauksen loputtua, myynti@lomarengas.fi. Avaimenhaltijalla ei ole oikeutta antaa sitovia lupauksia Lomarenkaan puolesta korvaustapauksissa.

8. Lomarenkaan velvollisuudet

Lomarenkaan lakisääteinen vastuu muiden kuin suoranaisten henkilövahinkojen osalta (esim. omaisuusvahingot ja taloudelliset vahingot/menetykset) rajoittuu kohteen vuokrahintaan (yhteenlaskettuna kaikkien mukana olleiden vaatimukset). Jos kansainväliset määräykset tai kansalliset lait rajoittavat tai estävät Lomarenkaan palveluja, niin nämä määräykset ovat voimassa.

Lomarengas ei ole vastuussa vahingoista tai menetyksistä, joiden syynä on jokin seuraavista:
a) asiakkaan tai tämän matkakumppanien teot tai laiminlyönnit;
b) ennalta arvaamattomat ja väistämättömät, kolmannen osapuolen, joka ei ole sopimussuhteessa, aiheuttamat laiminlyönnit;
c) force majeure: ylivoimainen este tai muu ennalta arvaamaton syy, jota Lomarengas, Interhome, välittäjä tai henkilöstö (esim. avaimenhaltija) ei olisi voinut omalla toiminnallaan estää;
d) uima-altaiden, lasten leikkialueiden, kaikenlaisten urheilualueiden (kuten tennis- ja jalkapallokenttien) käyttö. Näiden käyttö tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla;
e) varkaus tai murto;
f) yleisen yhteystien aiheuttama henkilö- tai taloudellinen vahinko.

9. Kuluttajaneuvonta

Jos asiakas ja Lomarengas eivät pääse yhteisymmärrykseen esimerkiksi sopimuksen tulkinnasta tai korvauksen määrästä, asiakas voi pyytää sovitteluapua kuluttaja-asiamieheltä tai saattaa riita-asia kuluttajaviraston käsiteltäväksi.

10. Lakisääteinen aika vaatimuksille

Lomarengasta vastaan esitettävien korvausvaatimusten aika rajoittuu lakisääteisesti yhteen vuoteen alkaen vuokrajakson päättymisestä

11. Oikeustoimet

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Joulukuu 2014.

 


Vakuutusturva matkallesi

Olemme sisällyttäneet Allianz-peruutusturvavakuutuksen loma-asuntosi vuokraan. Voit myös halutessasi valita lisämaksusta Allianz-matkavakuutuksen.

Peruutusturvavakuutus sisältyy vuokrahintaan: Vakuutuskorvauksen omavastuu kaikissa tapauksissa on 20 %:a. Vakuutuksen tarjoaa AGA International S.A., Paris. Vakuutus kattaa ehtojensa mukaisesti peruutuksen ennen vuokrauksen alkua, vuokraajan, tämän matkaseuran tai lähiomaisen äkillisen sairauden, onnettomuuden tai kuolemantapauksen sattuessa, ja peruutuksen tietyissä muissa ennalta arvaamattomissa tapauksissa.
Korvauksen saaminen edellyttää vuokralaiselta sen hakemista itse vakuutuksen tarjoajalta englanninkielisillä lomakkeilla.

Turvasi matkan aikana: Allianz-matkavakuutus (valinnainen)
• Henkilöavustus
• Etsintä- ja pelastuskulut
• Matkatavaravakuutus
• Hoitokulut
• Korvaava matka
• Avustus automatkalla (Euroopassa)
Hinta per varaus: EUR 35.–

Ottamalla Allianz-matkavakuutuksen hyödyt näistä lisäturvista ja –palveluista.

Allianz-matkavakuutuksen voit lisätä varaukseesi varausvaiheessa. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva varaus, voit ottaa Allianz-matkavakuutuksen lähtöpäivään mennessä soittamalla toimistoaikana puhelinpalveluumme +358 306 502 502/Lomarengas Oy.

Vahinkoilmoitus

Hakiessasi korvausta vahinkotapauksissa täytä tarvittavat lomakkeet englannin kielellä.

Vakuutusehdot ja korvauksenhakulomakkeet

Allianz-peruutusturvavakuutus

Vakuutusehdot General Insurance Conditions (GIC) Allianz cancellation insurance.pdf
Peruutusturva Claim Advice Allianz cancellation insurance.pdf
Lääkärinlausunto Doctor's Report - Cancellation Charges-Insurance.pdf

Allianz-matkavakuutus

Vakuutusehdot General Terms and Conditions of Insurance Allianz travel insurance.pdf
Korvauksenhakulomake/matkatavarat Claim Advice Baggage Insurance (Allianz travel insurance).pdf
Korvauksenhakulomake/matkavakuutus (vahinko matkan aikana) Claim Advice ASSISTANCE Insurance (Allianz travel insurance).pdf