if logo.jpg 

Kaikkiin Lomarenkaan mökkivarauksiin kuuluu If-Peruutusturvavakuutus.

Tämä sivu on viimeksi päivittetty 18.9.2020 klo 12.40

 

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy. Vakuutettuina ovat lomakohteeseen menossa olevat ja siellä lomailevat henkilöt. If Peruutusturvavakuutus kattaa ehtojensa mukaisesti mahdollisen peruutuksen ja keskeyttämisen asiakkaan tai asiakkaan lähiomaisen äkillisen sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen sattuessa, joka estää matkalle lähdön tai aiheuttaa keskeytyksen.

If Peruutusturvavakuutuksen voimassaolevat ehdot pätevät myös koronavirusepidemian (COVID-19) aikana

Korvausta maksetaan silloin jos vuokrattu lomakohde jää käyttämättä seuraavista syistä: vakuutetun tai vakuutetun lähiomaisen vakava, odottamaton ja äkillinen sairastuminen, vakava tapaturma tai kuolema, joka estää vuokratun lomakohteen käyttämisen. Vakuutetun tulee esittää lääkärintodistus.

Mahdolliset muut koronaviruksesta johtuvat esteet (karanteeni, lentojen peruuntuminen) eivät ole korvattavia vakuutustapahtumia.

Korvauksen hakeminen

Asiakas hakee korvausta Ifiltä sähköisellä korvauksenhakulomakkeella. Lääkärintodistus, Lomarenkaasta saatu vahvistus/lasku sekä kuitit suoritetuista maksuista tulee esittää korvauksen saamiseksi. Korvaustapauksessa palautetaan vuokrahinta (sisältäen loppusiivouksen, liinavaatteiden osuudet ja toimitusmaksun). Korvaus maksetaan, jos lomakohde jää vakuutusehdoissa mainituista syistä kokonaan käyttämättä tai sen käyttö keskeytyy em. syistä kokonaan.

Toimi näin:
1. Ilmoita peruutuksesta tai keskeytyksestä suoraan kohteen omistajalle tai huoltajalle (löydät yhteystiedot varauksestasi tai laskustasi).
2. Ilmoita peruutuksesta tai keskeytyksestä kirjallisesti Lomarenkaalle.
3. Hae korvausta korvauksenhakulomakkeella.
4. Lähetä
• lääkärin- ja muut todistukset
• Lomarenkaalta saatu vahvistus tai lasku
• Kuitit suoritetuista maksuista
Osoitteeseen If Vakuutus, Yritysten henkilökorvaukset, PL 2026, 20025 IF tai personal@if.fi.

If Peruutusturvavakuutus kuuluu Suomessa sijaitsevan Lomarenkaan lomamökin tai -huoneiston vuokrahintaan ja on voimassa kyseistä kohdetta varten. Se alkaa 28 vuorokautta ennen vuokrajakson alkua ja päättyy sen päättyessä.

If Peruutusturvavakuutus on voimassa lomakohteen vuokraamisen yhteydessä mainittua lomamökkiä tai -huoneistoa varten. Vakuutusturva alkaa 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua ja päättyy vuokra-ajan päätyessä.  Mikäli vuokrajakson alkuun on yli 28 vuorokautta peruutuksen tapahtuessa, peruutuskorvaus maksetaan Lomarenkaan varausehtojen mukaisesti.

HUOM: Jos varaus perutaan em. syistä, on siitä aina ilmoitettava kirjallisesti Lomarenkaaseen (kirje, fax, sähköposti). Toimistoajan ulkopuolella tapahtuvista viime hetken peruutuksista on aina ilmoitettava myös kohteen omistajalle tai huoltajalle. Jos varaus keskeytetään em. syistä on siitä aina ilmoitettava kohteen omistajalle tai huoltajalle, sekä kirjallisesti Lomarenkaaseen (kirje, fax, sähköposti).

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy.

Lue halutessasi tarkemmin

Ehdot: 2000723_66766_Peruutusturva_ehdot.pdf

Tuote-esite: 2000723_66765_Peruutusturva_tuoteseloste.pdf

 

Peruutusturvavakuutus.jpg