Juhannus_header.png

Unelmiesi juhannusmökki Lomarenkaalta

Juhannus lauantaina 26.6.2021

KAIKKI JUHANNUKSEN VAPAAT MÖKIT TÄSTÄ

Juhannus 2021 on nyt myynnissä. Useimmissa mökeissä lyhin varausaika on viikko ja vaihtopäivä vapaa. Jotkut mökit ovat kuitenkin varattavissa myös lyhyemmille ajoille - jos sinulla tulee kysyttävää, ole pikimmiten yhteydessä asiakaspalveluumme. Näin varmistat, että saat ajoissa juuri sen mökin, minkä haluat juhannuksen viettoon. 

Mitä kannattaa ottaa huomioon juhannuksen vuokramökkilomalla? Kun olet saanut porukan tai perheen kasaan ja olet lähdössä juhannuksen viettoon, ota huomioon ensinnäkin matka-aika. Juhannusaatto on yksi ruuhkaisimmista ajopäivistä koko vuoden aikana, joten pakkaathan mukaan hieman ylimääräistä aikaa ja kärsivällisyyttä. Juhannuksena myös kaupat sekä Alkot ovat usein auki poikkeuksellisesti, joten ota jo etukäteen selvää, mistä juhannuksen herkut kannattaa hankkia mökkilomaa varten. 

Voiko lemmikin ottaa mukaan juhannuksena vuokramökille? Osa mökinomistajista sallii lemmikkien tuonnin mökille. Löydät kaikki lemmikkiystävälliset kohteet, kun valitset hakutuloslistalta lisävalinnaksi kohdan "Lemmikki sallittu".

Saavatko kaveritkin tulla vuokraamalleni mökille viettämään juhannusta? Henkilömäärä tulee ilmoittaa etukäteen ja henkilömäärän pitää pysyä mökin annetussa henkilömäärässä (esim. 10 + 4). Niissä rajoissa vieraat ovat sallittuja. Telttoja tai matkailuautoja ei saa mökin alueelle tuoda ilman omistajan erillistä lupaa.

PIKAOHJE MÖKKIHAKUUN: Kirjoita hakukenttään etusivulla alue, paikkakunta tai yksittäisen mökin nimi tai numero.  Valitse mieleisesi saapumispäivä ja lähtöpäivä ja hae - saat kaikki hakutulokset.

Milloin juhannus on?

 

Vuonna 2021 juhannusta vietetään viikolla 25. Viikko alkaa maanantaina 21.6.2021 ja päättyy sunnuntaina 27.6.2021. Perinteisesti juhannusta on alettu viettämään perjantaina, ja monilla työpaikoilla juhannusaatto on vapaapäivä. Lomarenkaan mökeillä alkaa niin sanottu pätkämyynti viimeistään 45 vuorokautta ennen juhannusta, siihen asti mökkejä voi vuokrata viikoksi kerrallaan.

Juhannusaatto on perjantaina 25.6.2021.

Juhannuspäivä on lauantaina 26.6.2021.

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Sähköpostitse myynti@lomarengas.fi tai 

voit tehdä varauksen myös soittamalla 0306 502 502 ma-pe 8.30-17 ja la 10-18.

Puhelun hinta lankaliittymästä: 3,2 snt/minuutti + 8,28 snt/puhelu. Puhelun hinta matkaviestinliittymästä: 19,2 snt/minuutti. Myös jonottaminen on maksullista.

Juhannus_2016_landari_header.jpg