Luotsihotelli vene.jpg

Kesälomien kunniaksi Lomarengas on neuvotellut asiakkailleen mahtavia kesäetuja. Rentoudu alennetuin hinnoin kansallismaisemassa Perämeren Hailuodossa tai herkuttele edullisesti Ylläksen komeissa maisemissa.
 

Katso edut alta ja nauti kesästä!

Hailuodon Luotsihotelli

Kotimaan matkailijan reittisuunnitelman yksi varma tärppi on autolla helposti saavutettava Perämeren kohde - Hailuoto. Jo lyhyt lauttamatka virittää saaritunnelmaan ja Hailuodon kärjessä, aivan hiekkarannan vieressä sijaitseva Luotsihotelli palvelee koko kesän, olipa kyseessä sitten majoitus tai ruokailu. 

Lomarengas on neuvotellut asiakkailleen erityisen kesäedun 31.8. saakka, -10 % alennuksen majoituksesta.

Lisää huonevarauksen yhteydessä kesäetukoodi: LOMARENGAS KESÄ18
VARAA HUONE »

Ylläksen Luontokeskus, Villi Pohjola Cafe & Restaurant

Yksi Suomen suosituimmista luontokeskuksista on Ylläksen seitsemän tunturin kupeessa sijaitseva Luontokeskus Kellokas. Sen yhteydessä sijaitsee Villi Pohjola Cafe & Restaurant, joka ravitsee luonnossa liikkujan ja autolla matkaavan maittavalla kotiruoka-lounaalla. Lounas tarjoillaan joka päivä klo 11–15.  

Lomarenkaan asiakasetuna saat 5.8. asti maukkaan päivän keittolounaanalennettuun hintaan 10 €/hlö! (sis. runsas salaattibuffet, juomat, leivät ja levitteet sekä jälkiruoaksi kahvi/tee ja pientä makeaa. Normaalihinta 13,50 €/hlö)

Mainitse paikan päällä etukoodisi: LOMARENGAS KESÄ18


LUE LISÄÄ »