Vietä kesä vuokramökillä.jpg

 

Vuokramökkien varaukset koronaviruksen vaikutusten aikana

 

Tämä sivu on päivitetty 24.11.2020 klo 20

Suomen hallituksen suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi ulottuvat vahvasti myös kotimaan matkailuun. Pyydämme että huomioit liikkumista ja matkustusta koskevat ohjeet varausta tehdessä ja mökkilomasi aikana. Suosittelemme, että mökin omistaja ja asiakas käyttävät kohtaamisten, kuten avaintenluovutuksen, aikana maskia.

Voit tehdä varauksia aina vuoden 2021 loppuun asti. Kaikissa varauksissa ja varausten peruutuksissa noudatetaan Lomarenkaan varaus- ja peruutusehtoja.

Lue siivousohjeet korona-ajalle tästä.

Siirry mökkihakuun tästä!

Huom! Vuokramökillä ei voi viettää omaehtoista karanteenia. 

Jos sairastut ollessasi mökillä, toimi näin:

Ilmoita heti omistajalle/huoltajalle asiasta ja kysy paikallisen terveydenhuollon Koronapäivystysnumero. Jos koronavirusepäilyyn riittävät kriteerit täyttyvät kohdallasi, älä lähde julkisilla kulkuvälineillä terveysasemalle tai sairaalaan. Omalla autolla kulkeminen saattaa olla mahdollista, mutta keskustele siitä ensin puhelimessa paikallisen koronapäivystäjän kanssa.

Jos oireet ovat vakavat eli sinulla on kova kuume ja hengenahdistus, silloin sinut haetaan ambulanssilla. Ota hätätilanteessa yhteys suoraan hätänumeroon 112. Mökin osoitteen ja koordinaatit löydät Mökkikansiosta tai mökin seinältä.

Ilmoita mahdollisesta loman keskeytymisestä myös Lomarenkaan palvelunumeroon.