Tarmo vuokramökillä.png

Monelle reissuun lähtijälle lemmikin huomioon ottaminen on erittäin tärkeää suunnitelmien laatimisessa. Lemmikkikodit suunnittelevat lomat usein niin, että lemmikin voi ottaa mukaan nauttimaan perheen yhteisestä ajasta. Vuokramökeillä lemmikit nauttivat luonnon rauhasta - aivan kuten me ihmisetkin!

Moni voi kokea haasteelliseksi lemmikkiystävällisen lomakohteen löytämisen - miten löytää lemmikkiystävällinen vuokramökki? Vuokramökki, johon saa ottaa koiran tai kissan mukaan, on helppo löytää Lomarenkaan sivuilta hakufilttereitä käyttäen. Hakiessasi sopivaa mökkiä valitse hakufilttereistä kohta Lisävalinnat -> Lemmikit -> Lemmikit sallittu (kuva alla). Lemmikit ovat tervetulleita noin puoleen Lomarenkaan vuokramökeistä – jee, vuh ja miau!

Ohje siitä, miten voi löytää Lomarengas.fi:stä lemmikkiystävällisen mökin.

Tassukaverit viihtyvät hyvin luonnon helmassa uusia hajuja nuuskien ja mökkipihaa ihmetellen. Vuokramökkeihin ja lemmikeihin liittyy kuitenkin muutamia sääntöjä, vinkkejä ja huomioita, jotka kannattaa lukaista alta. 

9 vinkkiä lemmikin kanssa vuokramökkeilyyn

1.     Siivoa lemmikin kaikki jätökset sisältä ja ulkoa.

2.     Pidä lemmikki kytkettynä, jos se ei pysy mökin piha-alueella. Naapurit eivät välttämättä ole eläinihmisiä!

3.     Jos vuokramökki sijaitsee alueella jossa naapurit ovat lähistöllä, älä anna koiran haukkua, ulvoa tai räksyttää jatkuvasti. Näin loma sujuu kaikilla mukavammin!

4.     Poista ennen lähtöäsi enimmät karvat huonekaluista ja lattioilta. Jos suoritat loppusiivouksen itse, ole erityisen huolellinen lemmikin karvojen suhteen, sillä on sinun vastuullasi poistaa kaikki karvat vuokramökistä ja sen kalusteista. 

5.     Noudata omistajan antamia muita sääntöjä koskien lemmikkejä.

6.     Koiralle kannattaa ottaa vesikulho niin sisä- kuin ulkotiloihin mukaan. Myös peti ja peitto kannattaa ottaa mukaan. 

7.     Tähän törmäämme valitettavan usein – älä yritä salakuljettaa lemmikkiä mökille, johon sitä ei saa viedä. Tiedustele mielummin etukäteen mahdollisuudesta ottaa lemmikki mukaan vuokramökille, niin autamme sinua valitsemaan sopivan lomakohteen.

8. Älä päästä koiraa tai muuta lemmikkia sänkyyn, sohvalle tai tuoleille vuokramökillä.

9. Piha-alueen tulee pysyä kunnossa - älä siis päästä lemmikkiäsi kaivamaan kuoppia maahan tai tuhoamaan istutuksia.

Kun loma-aika on tiedossa, voi mökin etsiminen alkaa. Löydät kaikki Lomarenkaan vuokramökit täältä!

 

PS. Muistutamme samalla siitä, että Ei lemmikkejä -mökki ei ole automaattisesti allergiaystävällinen tai tarkoita sitä, että siellä ei oleskelisi ollenkaan lemmikkejä. Tutkimme asiaa mielellämme puolestasi, joten ole yhteydessä asiakaspalveluumme jos haluat lisätietoja mökin allergiasopivuudesta.