Radio SuomiPop ja Lomarengas järjestävät suuren mökkikisan ja tarjoavat joka viikko 1000 euron vuokramökin.

Ensimmäinen 1000 euron vuokramökkiloman voittaja oli Antti Nykänen Joensuusta.
Kuuntele, mitä Antti tuumasi kuultuaan voittaneensa.

Voittajien kommentteja:

Viikko 22: Heidi Alariesto:
Meillä on neljän naisen porukka, joka on kehittänyt tällaisen oman tukiryhmän nimeltä Turmiolan Martat. Elämme keskellä kiireisintä ruuhkavuosia. Viime vuonna Kaisa synnytti, sitä edellisenä vuonna Eliisa. Se, mikä meitä yhdistää on yrittäjyys eli työllistämme itsemme. Meillä ei käytännössä ole vapaa-aikaa, saati omaa aikaa. Kerran vuoteen olemme karanneet miehiltämme, ja lapsiltamme, joita on yhteensä meillä 14 jonnekin vetäytymään ja hengittämään happea. Viime vuonna olimme Kersilön kylässä, koska puukkomuijan eli Riipipuukon yrittäjä Eliisan piti olla siellä myymässä puukkoja, joten vähiten huono vaihtoehto oli meidän muiden mennä sinne perässä. Edellisenä vuonna olimme Vikajärvellä, josta Kaisa joutui käymään kesken viikonlopun tarkastamassa Lapin Apuvälinepalveluiden konttorilla, oliko remontti edennyt suunnitelmien mukaan. Jos me joskus vaan saataisiin joku mökki, joka olisi tarpeeksi kaukana meidän yrityksistä ja perheistä, että voisimme viettää siellä oikeasti omaa aikaa ilman keskeytyksiä, olisi se ehkä parasta ikinä. Ei me ehkä kuitenkaan voida viikoksi karata tai maailma luhistuu, mutta jos edes vaikka torstaista sunnuntaihin jonnekin päästäs. 

Viikko 21: Jukka Keränen
Viikon mökkiloma olisi täydellinen. Lähtisin poikani kanssa mökille viettämään laatuaikaa. Todella kiireinen vuosi ollut paljon töitä ja muuta puuhaa. Niin omatuntoa on painanut kun niin vähän kerennyt pojan kanssa aikaa viettämään.

Viikko 20: Merja Hölttä
Meitä on 4 pariskunnan porukka, ollaan tunnettu useamman vuoden ajan. Naisväki on ollut alunperin samalla työpaikalla, jossa ovat toisiinsa tutustuneet ja yhteisten illanviettojen kautta myös miehet ovat tulleet toisilleen tutuiksi. Elämä on kuljettanut eri työpaikkoihin, eri kaupunkeihin, jatko-opiskeluihin jne, mutta edelleen pidämme yhteyttä, vaikkakin näemme harvemmin. Olisi aivan mahtava juttu voittaa lomamökki viikoksi käyttöön ja kokoontua sinne tällä meidän omalla porukalla.

Viikko 19: Annika Uusitalo
Tuleva kesä tulee olemaan juhlan täyteinen kesä. Isäni väittelee tohtoriksi, ja itse täytän 30v. Omaa mökkiä meillä ei ole, ja koska asumme kaikki lapset eri puolilla suomea on vaikea sovittaa aikatauluja yhteen. Olisi mahtava kokoontua viikon ajaksi mökille juhlistamaan tätä vuotta. 

Viikko 18: Satu Tiilikainen
Miehellä ekaa kertaa kesällä 4vk loma! Raskas arki terveydentilasta johtuen ja kaikki "ylimääräinen" raha menee säästöön tämän takia. Haaveilemme pääsevämme Keski-Suomeen mökkeilemään lomalla ja tapaamaan ystäviä jotka jäivät sille suunnalle, meidän muutettua pois. Tulisi voitto niin oikeaan osoitteeseen!  

Viikko 17: Tiia Rautiainen, Jyväskylä
Koska olisi ihanaa kerätä meidän huippuporukka kasaan. Viettää mökillä sitä parasta aikaa ystävien kanssa, ilman puhelimia ja muita häiriötekijöitä. Noista reissuista tulee niitä parhaita muistoja ja elinvuosia rutkasti lisää. Viime kerrasta on kulunut jo tolkuttoman kauan..

Viikko 16: Antti Nykänen, Joensuu
Ollut sikakiireistä aikaa, kun ollut paljon työtä ja olen ollut itse viime vuonna paljon ulkomailla töissä. Ollaan rakennettu 2 omakotitaloa 5 vuoden sisään. Nyt olisi kesäloma ja voisi rentoutua ja nauttia elämästä perheen kanssa ilman mitään rakentamista tai komennustöitä <3

Viikko 18: Satu Tiilikainen
Miehellä ekaa kertaa kesällä 4vk loma! Raskas arki terveydentilasta johtuen ja kaikki "ylimääräinen" raha menee säästöön tämän takia. Haaveilemme pääsevämme Keski-Suomeen mökkeilemään lomalla ja tapaamaan ystäviä jotka jäivät sille suunnalle, meidän muutettua pois. Tulisi voitto niin oikeaan osoitteeseen!

Viikko 19: Annika Uusitalo
Tuleva kesä tulee olemaan juhlan täyteinen kesä. Isäni väittelee tohtoriksi, ja itse täytän 30v. Omaa mökkiä meillä ei ole, ja koska asumme kaikki lapset eri puolilla Suomea on vaikea sovittaa aikatauluja yhteen. Olisi mahtava kokoontua viikon ajaksi mökille juhlistamaan tätä vuotta.

Kerro täällä, miksi juuri te tarvitsette lomamökin viikoksi käyttöönne!

Suuri mökkikisa.jpg