Riemua vuokramökillä.png

 

Varausten siirto ja peruutus valmiuslain ja koronaviruspandemian aikana

Jos sinulla on vuokramökkiin varaus, joka alkaa nykyisen valmiuslain aikana tai varaus hiihtokeskuksen vuokramökkiin ajalla 22.3 – 10.5.2020 voit halutessasi perua varauksesi ja saada maksamasi vuokrahinnan takaisin. Voit myös siirtää varaustasi. Katso ohjeet varauksen perumiseen ja siirtoon alta.

Matkustuskielto Uudenmaan maakunnasta muualle Suomeen ja muualta Suomesta Uudellemaalle 19.4.2020 asti.
Jos Sinulla on varaus, joka alkaa aikavälillä 28.3-19.4.2020 ja lomakohteeseen pääsy estyy matkustuskiellon takia, voit perua varauksesi ja saada maksamasi vuokrahinnan takaisin. Voit myös siirtää varaustasi.

Mikäli haluat perua varauksesi ja saada maksamasi rahat takaisin, toimi näin:

- laita viestin osoitteeseen myynti@lomarengas.fi otsikolla VARAUKSEN PERUUTUS
- mainitse viestissä varaajan nimi ja varaustunnus
- jos varaus on maksettu pankkitililtä, ilmoita tilinumerosi (IBAN muotoinen)
- jos osa varauksesta on maksettu tililtä, osa luottokortilta, koko summa palautetaan pankkitilille, ilmoita tilinumerosi (IBAN muotoinen)
- jos varaus on maksettu luottokortilla, takaisinmaksu suoritetaan samalle luottokortille

Peruutusten arvioitu käsittelyaika on 7-14 vrk ja takaisinmaksun arvioitu kesto on 21 vrk. Mikäli takaisinmaksua ei ole suoritettu 21 vrk:n kuluessa, ota yhteys osoitteeseen: reskontra@lomarengas.fi

Mikäli haluat siirtää varauksesi toimi näin:

- laita viesti osoitteeseen myynti@lomarengas.fi otsikolla VARAUKSEN SIIRTO
- mainitse viestissä alkuperäinen varaustunnus ja varaajan nimi
- siirto voidaan tehdä vain samaan lomakohteeseen
- ilmoita ajankohta, jolle toivot varauksesi siirrettävän

Siirron arvioitu käsittelyaika on 7-14 vrk. Mikäli mökin omistaja hyväksyy varauksen siirron, vahvistamme uuden varauksen sähköpostitse. Mikäli siirto ei onnistu, olemme yhteydessä ja palautamme maksamasi rahat. 

MUUT VARAUSTEN PERUUTUKSET JA SIIRROT

Varauksen peruutuksen tai siirron voit tehdä varausehtojemme mukaisesti. Voit katsoa ne tästä linkistä: https://www.lomarengas.fi/info/suomeksi/Usein-kysyttya/Varausehdot

IF PERUUTUSTURVAVAKUUTUS

Kaikkiin Lomarenkaan mökkivarauksiin kuuluu If Peruutusturvavakuutus. Vakuutettuina ovat lomakohteeseen menossa olevat ja siellä lomailevat henkilöt. If Peruutusturvavakuutus kattaa ehtojensa mukaisesti mahdollisen peruutuksen ja keskeyttämisen asiakkaan tai asiakkaan lähiomaisen äkillisen sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen sattuessa, joka estää matkalle lähdön tai aiheuttaa keskeytyksen. Lääkärintodistus tulee esittää.

LOMARENKAAN ASIAKASPALVELU

Lomarenkaan asiakaspalvelu on auki normaalisti, mutta ruuhkia esiintyy. Sähköpostien vastausajat ovat nyt poikkeuksellisen pitkiä. Puhelinpalvelussa voi olla jonoa.

Siirry mökkihakuun tästä.

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
0306 502 502
Arkisin 8:30-17:00

Korvaustapauksessa palautetaan vuokrahinta (sisältäen loppusiivouksen, liinavaatteiden osuudet ja toimitusmaksun). Korvaus maksetaan, jos lomakohde jää vakuutusehdoissa mainituista syistä kokonaan käyttämättä tai sen käyttö keskeytyy em. syistä kokonaan.

Mahdolliset muut koronaviruksesta johtuvat esteet (karanteeni, lentojen peruuntuminen) eivät ole korvattavia vakuutustapahtumia. Näissä tapauksissa suosittelemme kääntymään oman matkavakuutusyhtiön puoleen.

Lue lisää If Peruutusturvavakuutuksesta täältä.