Kun vuokraaat mökit Lomarenkaan kautta, voit maksaa varauksesi monilla eri maksutavoilla. Lomarenkaan verkkokaupassa voit maksaa verkkopankeilla, luottokorteilla, mobiilimaksulla ja osamaksulla/laskulla.

Mökkivarauksen maksaminen Lomarenkaalla on helppoa. Voit maksaa varauksesi kokonaisuudessaan heti tai voit maksaa 20 % ennakkomaksun nyt ja Lomarenkaan lähettämän loppulaskun ennen lomaa. Jos varauksesi on niin sanottu viime hetken varaus, maksat koko varauksen kerralla. Tarkemmat tiedot maksamisesta saat varausehdoistamme - lue Lomarenkaan varausehdot tästä.

Verkkopankit

Verkkopankeista voit makssaa OP:lla, Nordealla, S-Pankilla, Aktialla, OMA Sp:llä, Pop Pankilla, Danskebankilla sekä Ålandsbankenilla.

Luottokortit

Luottokorteista hyväksymme Visan, Visa Electronin, Mastercardin ja American Expressin.

Mobiilimaksu

Mobiilimaksutavat ovat MobilePay ja Pivo.

Lasku/osamaksu

Laskulla tai osamaksulla voit maksaa joko Walleyn, Jouston tai OP Laskun palvelun kautta. Lasku- ja osamaksuvaihtoehdot ovat käytössä vain silloin, kun maksat koko varauksen summan kerralla. Lomarengas ei peri lisämaksuja millään maksutavalla, mutta eri maksutavoilla voi olla omia, maksutavan tarjoajan perimiä kuluja. Lue lisäehdot Paytrailin sivuilta:
Jousto: https://support.paytrail.com/hc/fi/articles/4413015963921--Jousto-lasku-ja-osamaksupalvelu- 
Collector:  https://support.paytrail.com/hc/fi/articles/4413016005265--Collector-lasku-ja-osamaksupalvelu-Walley-
OP Lasku: https://support.paytrail.com/hc/fi/articles/5567900901905-OP-Lasku

 

Näyttökuva 2022-5-18 kello 11.13.45.png