Vuokramökit, rantamökit ja vuokrattavat merenrantamökit

Yksi Suomen uniikeimpia maisemia ovat lukuisat rannat ja merenrannat. Mikä olisi ihanampaa kuin viettää loma vuokramökillä meren- tai järvenrannassa! Nauti vuokrattavalla rantamökillä saunan lämmöstä, kauniista maisemista laiturinnokassa, koko perheen yhteisestä ajasta rannalla ja uimassa sekä rentouttavasta tunnelmasta veden äärellä.

Image

Rantamökit

Lomarenkaalla on liki 2000 rantamökkiä, joista on helppo pulahtaa veteen rentouttavan saunahetken jälkeen. Katso vuokrattavat rantamökit klassisten järvikaupunkien kuten Lappeenranta ja Mikkeli lähistöltä. Myös vuokramökit saaressa ovat jotain erilaista etsivälle hauskaa vaihtelua! Löydät Lomarenkaan vuokramökkien valikoimasta niin erämökkejä rannan lähellä kuin hulppeita huviloitakin.

Merenrantamökit

Rannikkoalueet meren tuntumassa ovat toinen kaunis luontoympäristö Suomessa. Vuokramökkejä meren rannalta löytyy jokaiseen makuun. Esimerkiksi Kustavissa sijaitsevan Villa Gustafin maisemia on kehuttu upeiksi merimaiseksi, ja muutkin Varsinais-Suomen vuokramökit Turun seudulla ja Turun saaristossa ovat vuosien aikana keränneet kehuja asiakkailtamme. Eikä ihme, sillä Turun saaristo koostuu useista tuhansista pienistä saarista ja luodoista muodostaen upean miljöön kaikille matkaajille. Kokemuksia merenrantamökeistä voit lukea rantamökkien asiakasarvosteluista. 

Mökkikuva 3 VILLA GUSTAF Varsinais-Suomi