Vuokramökit | Lomarengas

 

Vuokramökit Lomarenkaalta - lue vinkkejä ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin!

 

Me, eli Lomarengas, olemme Suomen suurin ja vanhin vuokrattavia loma-asuntoja, eli mökkejä, huviloita ja huoneistoja, välittävä yritys. Olemme täysin kotimainen toimija, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi kotimaisesta palvelusta. Meillä on toimintaa ympäri Suomen ja vuokramökit, joita meiltä löytyy, ovat turvallisia ja mukavia. Jokaiselle löytyy jotain - oli kyse sitten edullisesta, lemmikkiystävällisestä tai hulppeasta vuokramökistä!

Tältä sivulta löydät ohjeita ja apuja vuokramökin vuokraamiseen. Vuokraa mökki Lomarenkaalta - tuet kotimaista palvelua ja edistät matkailua kotimaassa!

 

Miten löydän sopivan vuokramökin? Miten haku toimii?

Halusit sitten löytää halvan vuokramökin Lapista tai hienon huvilan Saimaalta, mökkihakumme auttaa. Kun painat etusivulta kohtaa "Etsi", saat kaikki liki 4000 kohdettamme näkyviin. Kun olet päässyt sen jälkeen hakutuloslistalle, voit valita sivun yläosasta itsellesi tärkeitä asioita - lemmikkiystävällinen mökki, mökki hiihtoladun vierestä, mökki rannan läheltä ja niin edelleen. Voit valita myös haluamiasi varusteita, kuten astianpesukoneen, paljun tai internet-yhteyden.

Oikotiet:

Hae maakunnan perusteella
Hae äkkilähdöt
Hae hiihtokeskuksen perusteella
Hae uudet vuokramökit
Hae kaikki Lomarenkaan vuokramökit

vuokramökit vuokramökki halpa

 

Mitä mökin laatuluokitus tarkoittaa?

Lomarenkaan kaikki mökit ovat laatutarkastettuja ja -luokiteltuja. Tämä tarkoittaa, että annamme kohteelle tähtiluokituksen (maks. viisi tähteä ⭐⭐⭐⭐⭐). Lisäksi tarkastamme mökin perinpohjaisesti ja täytämme mökistä mahdollisimman tarkat tiedot kohteen kuvaukseen.

Tämän lisäksi myös asiakkaat antavat mökeistä palautetta - näin saat parhaan mahdollisen kuvan siitä, millaisen loman viettoon mökkin on ideaali! Joistain mökeistä asiakkaat lähettävät myös kuvia Kuvakisan kautta.

Lemmikki vuokramökillä - saako koiran ottaa mukaan vuokramökille?

Lemmikit ovat tervetulleita monille vuokramökeillemme. Noin 4000 vuokramökistämme liki puoleen lemmikit saa ottaa mukaan.

Jotta saisit kaikki lemmikkiystävälliset kohteet näkyviin, paina etusivun hausta "Etsi"-nappulaa ja valitse hakutulossivulta tarkentavaksi tekijäksi Lisävalinnat -> Lemmikit sallittu. Ja ei kun matkaan karvakuonojen kanssa!


Parhaat vuokramökit kaikkialta Suomesta

Vuokramökki on helppo tapa irtautua arjesta mieluisassa ympäristössä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman vuokrakohteita ympäri Suomea - kauttamme pääset lomalle järven rannalle, hiihtokeskuksiin,  erämökkiin tai vaikkapa luksushuvilalle. Tutustu kohteisiimme ja varaa!

 

Missä mökkihaave, siellä Lomarengas!

Mökkielämä imaisee helposti mukaansa. Mökin voi vuokrata sopivan matkan päästä kotoa, jolloin sinne on helppo mennä. Mökillä pääset irtautumaan arjesta ja stressistä. Luonto rauhoittaa ja auttaa latautumaan. Vuokramökillä voit nauttia mökkielämän parhaista puolista. Mökin omistajat huolehtivat mökin kunnossapidosta. Voit siis täysin rinnoin keskittyä lomailemaan sekä nauttimaan kiireettömästä elämästä ja perheesi tai ystäviesi seurasta. 

Tarjoamme mökinvuokraajille mahdollisuuden tilata mökin loppusiivous ja lakanat etukäteen. Näin voit varmistaa huolettoman loman ja rauhallisen mökin luovutuksen. Löydät kaikki vuokramökkimme etusivun mökkihaun kautta. Voit etsiä oman vuokramökkisi mieluisten hakuehtojen mukaisesti etusivultamme. Lisäksi olemme helpottaneet etsintää jaottelemalla mökit alueittain ja hiihtokeskuksien mukaan. Meiltä voit vuokrata myös oman saarenTutustu kohteisiimme!

Nauti huolettomasta mökkilomasta

Oletko haaveillut omasta mökistä? Kokeile mökkielämää ensin vuokraamalla. Meiltä voit vuokrata ihastuttavan kesämökin järven rannalta ja hiihtokeskuksista löydät mökit aivan laskettelu- ja hiihtomahdollisuuksien äärestä. Mökkihakua käyttämällä löydät mökin juuri sieltä, mistä haluat, ja tarvittavilla mukavuuksilla varustettuna. Varaaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä varauksen netissä, silloin kuin sinulle parhaiten sopii. 

 

Varaamisen helppoutta ja henkilökohtaista palvelua

Verkkokauppamme mökkihaku on aina auki ja varaaminen on helppoa. Kysymysten herätessä löydät vastauksia usein kysytyistä kysymyksistä tai asiakaspalvelustamme (puh. 0306 502 502) arkisin klo 8:30-17:00 ja lauantaisin klo 10:00-18:00. Sen lisäksi tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta myynti@lomarengas.fi.