Hiihtokeskus vuokramökki

 

Varaa ikimuistoinen loma läheltä hiihtokeskusta!

Mitä sinä kaipaat talviselta lomalta - paljon aktiviteetteja, aavaa tunturimaisemaa, pulahdusta avantoon tai haastavia rinteitä? Lomarenkaan mahtava mökkitarjonta takaa sen, että löydät juuri omaan talvilomaan sopivan vuokramökin itsellesi! Mökki löytyy perheelle, pariskunnalle tai hiihtokeskuksesta haaveilevalle. Hyödynnä Lomarenkaan mökkihakua etsinnöissä - saat haettua vuokramökkejä esimerkiksi sen mukaan, miten lähellä ne sijaitsevat hiihtokeskusta. 

Hiihtokeskukset ovat täynnä tekemistä ja aktiviteetteja. Hiihto- ja laskettelukeskukset tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun ja yhdessäoloon. Suomessa keskukset sijoittuvat hyvin erilaisiin luontomaisemiin, joten loma kannattaa sijoittaa eri ajankohtina eri paikkakunnille. Joukosta löydät juuri itsellesi sopivat puitteet sekä latu- ja rinnetarjonnan. Jokaisessa keskuksessa on aivan ainutlaatuinen tunnelma. 

Tiesithän, että talvi 2021 on nyt myynnissä. Varaa heti – parhaat vuokramökit vuokrataan aina ensin!

Tutustu vuokramökkeihimme hiihtokeskuksissa:

Himos, Jämsä
Häkärinteet, Hankasalmi
Isosyöte, Pudasjärvi
Pikku-Syöte, Pudasjärvi
Koli, Lieksa
Levi, Kittilä
Luosto, Sodankylä
Messilä, Hollola
Olos, Muonio
Ounasvaara, Rovaniemi
Paljakka, Puolanka
Pallas, Muonio
Pyhä, Pelkosenniemi
Ruka, Kuusamo
Saariselkä, Inari
Sallatunturi, Salla
Sappee, Pälkäne
Suomutunturi, Kemijärvi
Tahko, Nilsiä
Ukkohalla, Hyrynsalmi
Vuokatti, Sotkamo
Ylläs, Kolari

Halutessasi voit hakea mökkejä myös laskettelukeskuksen paikkakunnan mukaan.

varaa-mokki-lomarengas.png

Varaa hiihtomatkasi mökki meiltä

Tule nauttimaan hiihto- ja laskettelukeskusten erinomaisista ulkoilumahdollisuuksista. Keskusten alueille tai läheisyyteen tehdään kymmeniä kilometrejä murtomaahiihtolatuja. Talvisesongin aikana, esimerkiksi hiihtolomalla, löydät latujen varsilta viihtyisiä latukahviloita, jotka tarjoavat hiihtäjille erilaisia makeaa ja suolaista välipalaa sekä lämmintä juotavaa. Lomarenkaan valikoimassa on liki 2000 mökkiä, joista on alle 200 metriä matkaa hiihtoladulle. Jos etäisyys ladulle on sinulle tärkeä asia, kannattaa tarkistaa vielä alueen hiihtolatujen tilanne, erityisesti jos lomailet sesongin ulkopuolella. Ajankohtaisin tieto alueen palveluista löytyy hiihtokeskuksen nettisivuilta.

Laskettelukeskuksissa on useita vaativuudeltaan erilaisia laskettelurinteitä. Lisäksi joissain keskuksissa on tarjolla lumilautailijoille erilaisia street-, halfpipe- ja superpipe-rinteitä. Useissa hiihtokeskuksissa on myös huomioitu perheen pienemmät omilla lasten rinteillä sekä muulla lapsille suunnatulla toiminnalla. Rinteiden läheisyydessä on monipuolisia kahvila- ja ruokapalveluita, joten päiväsi rinteessä sujuu kätevästi, kun kaikki palvelut ovat lähellä! Hyödynnä myös mahdollisuus saada opetusta erilaisista hiihtolajeista, kuten maastohiihdosta, lumilautailusta ja telemarkista.

Mikäli haluat ulkoilupäiviin taukoa, useimmista hiihtokeskuksista löydät kuntosalin sekä muita sisäliikuntamahdollisuuksia, kuten keilailua, tennistä tai squashia. Tarjolla on myös hierontaa jäsenten rentouttamiseen urheilupäivien välillä. Hemmotteluhoitoja tarjoavat kauneudenhoitoalan ammattilaiset useimmissa keskuksissa. Myös paikalliset kuntakeskukset tarjoavat erilaisia palveluja lomalaiselle.

Meiltä löydät yli 2000 erilaista mökkiä hiihto- ja laskettelukeskuksista tai niiden läheisyydessä. Valitse hiihtokeskus, joka vastaa talviloma tarpeisiisi ja varaa sopiva mökki lomanviettoon!

Kesällä retkeilyn tukikohtana

Hiihtokeskusmökeillä voit lomailla ympäri vuoden! Hiihtokeskusten läheisyydessä on usein kiinnostavia päiväretkireittejä sekä kansallispuistoja. Myös mökkien hinnat ovat sesongin ulkopuolella huomattavasti edullisemmat. Siksi hiihto- ja laskettelukeskuksien mökit ja huoneistot ovat erinomainen vaihtoehto kesämatkailun majoituskohteiksi. Lomarenkaalta löydät myös tunnelmalliset erämökit ja saarimökit. Halutessasi voit hakea mökkejä myös maakunnittain. Kaikki maakunnat löydät kätevästi mökit alueittain-sivuilta.

Varaa mökki helposti netistä - asiakaspalvelumme auttaa

Kaikki mökit löytyvät kätevästi verkkokauppamme mökkihausta, ja voit tehdä varauksen juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Mikäli varauksen yhteydessä herää kysymyksiä, vastauksia löydät usein kysytyistä kysymyksistä tai asiakaspalvelustamme (puh. 0306 502 502) arkisin klo 8:30-17:00 ja lauantaisin klo 10:00-18:00. Lisäksi tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta myynti@lomarengas.fi