Varaa heti!

Joulu vuokramökillä


Joululoma ja uusivuosi on ihana viettää nauttien laatuajasta perheen, suvun ja ystävien kanssa. Joululoma vuokramökillä on hyvä idea koko perheelle! Päästä irti arjesta ja vietä rento mökkijoulu poissa kotoa. Jouluna ja uutenavuotena kotimaan matkailussa on parasta upea talvinen luonto, ulkoaktiviteetit, joulutorit sekä tapahtumat.

 

Joulua ja uutta vuotta vietetään vuonna 2021 seuraavasti:

perjantai 24.12. (jouluaatto)
lauantai 25.12. (joulupäivä)
sunnuntai 26.12. (tapaninpäivä)
perjantai 31.12. (uuden vuoden aatto)
lauantai 1.1. (uudenvuodenpäivä)

etusjavaraa.PNG

 

Joulujuhlan kruunaa hyvä ruoka ja nautiskelu takkatulen ääressä omassa mökissä. Rohkeimmat pulahtavat rantamökeillä saunan jälkeen avantoon. Jos vauhtijalkaa vipattaa, lomakeskukset tarjoavat paljon viihdettä aktiviteettien, tanssin ja musiikin ystäville. Suomen kärkiartistit esiintyvät joulukonserteissa useilla paikkakunnilla! Varaa unelmiesi mökki ja vietä unohtumaton juhla mökillä! Ja muista: loppusiivouksen kanssa ei tarvitse murehtia pölyjen pyyhkimisestä. Joulu ja uusi vuosi vuokramökillä onnistuu myös edullisesti, jos on valmis tinkimään aivan ydinsijainnista hiihtokeskuksissa. 

 

etusjavaraa.PNG

 

Top 5 joululoman ja uudenvuoden suosikkikohteet – varaa heti!

Ruka on täynnä uusia kokemuksia. Lomakeskuksessa on laadukas lajivalikoima aina laskettelusta jääkiipeilyyn saakka. Myös kelkkaretket ja koiravaljakkoajelut järjestyvät. Läheltä Kuusamosta löytyy kylpylä ja lomakeskuksessa pääsee rentoutumaan paljun sekä saunan lämpöön.  

Messilä on täynnä vauhtia ja aktiviteetteja koko perheelle. Jos Lappi tuntuu liian kaukaiselta ja talviaktiviteetit houkuttavat, on Messilä hyvä valinta. Lahden vieressä, Hollolassa sijaitseva Messilä on upea yhdistelmä retkeilyreittejä ja kalastuspaikkoja.

Pyhä on vauhdikas lomakeskus, josta löytyy runsaasti tekemistä ja aktiviteetteja koko perheelle myös joululomalla. Pyhällä luonnistuvat niin ratsastus, jääkiipeily kuin laskettelukin. Aktiviteettien jälkeen on ihana rentoutua illalla omassa mökkisaunassa tai pulahtaa pikaisesti avantoon.

Saariselkä on Suomen hiihtokeskusten huippua. Rinnekilometrejä riittää ja Inarissa sijaitseva, tuntureiden ympäröimä Saariselkä yllättää matkailijan iloisesti myös laajalla tapahtumatarjonnallaan. Vastaa erämaaluonnon kutsuun ja vietä täydellinen rentoutusloma nauttien hyvästä ruoasta ja oman mökin rauhasta.

Tahko sijaitsee Kuopion lähellä, kätevien kulkuyhteyksien päässä. Aktiivilomailijan unelmakohde tarjoaa paljon tekemistä koko perheelle ympäri vuoden. Tahko on paikka, jossa on hyvät after skit, mutta myös luonnon rauhaa.

Katso myös muut hiihtokeskukset

 

etusjavaraa.PNG