HJM17_mukana_levea.jpg

Lomarengas on lahjoittanut Joulutervehdyksiin varat rahat hyvä Joulumieli -keräykseen, joka on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

joulu-mokilla.jpg

Joululoma ja uusivuosi on ihana viettää nauttien laatuajasta perheen, suvun ja ystävien kanssa. Päästä irti arjesta ja vietä rento mökkijoulu poissa kotoa. Jouluna ja uutenavuotena kotimaan matkailussa on parasta upea talvinen luonto, ulkoaktiviteetit, joulutorit sekä tapahtumat.

Joulujuhlan kruunaa hyvä ruoka ja nautiskelu takkatulen ääressä omassa mökissä. Rohkeimmat pulahtavat rantamökeillä saunan jälkeen avantoon. Jos vauhtijalkaa vipattaa, lomakeskukset tarjoavat paljon viihdettä aktiviteettien, tanssin ja musiikin ystäville. Suomen kärkiartistit esiintyvät joulukonserteissa useilla paikkakunnilla. 

Varaa unelmiesi mökki ja vietä unohtumaton juhla mökillä!

varaa-mokki-lomarengas.png

Top 5 joululoman ja uudenvuoden suosikkikohteet – varaa heti!

Ruka on täynnä uusia kokemuksia. Lomakeskuksessa on laadukas lajivalikoima aina laskettelusta jääkiipeilyyn saakka. Myös kelkkaretket ja koiravaljakkoajelut järjestyvät. Läheltä Kuusamosta löytyy kylpylä ja lomakeskuksessa pääsee rentoutumaan paljun sekä saunan lämpöön.  

Messilä on täynnä vauhtia ja aktiviteetteja koko perheelle. Jos Lappi tuntuu liian kaukaiselta ja talviaktiviteetit houkuttavat, on Messilä hyvä valinta. Lahden vieressä, Hollolassa sijaitseva Messilä on upea yhdistelmä retkeilyreittejä ja kalastuspaikkoja.

Pyhä on vauhdikas lomakeskus, josta löytyy runsaasti tekemistä ja aktiviteetteja koko perheelle myös joululomalla. Pyhällä luonnistuvat niin ratsastus, jääkiipeily kuin laskettelukin. Aktiviteettien jälkeen on ihana rentoutua illalla omassa mökkisaunassa tai pulahtaa pikaisesti avantoon.

Saariselkä on Suomen hiihtokeskusten huippua. Rinnekilometrejä riittää ja Inarissa sijaitseva, tuntureiden ympäröimä Saariselkä yllättää matkailijan iloisesti myös laajalla tapahtumatarjonnallaan. Vastaa erämaaluonnon kutsuun ja vietä täydellinen rentoutusloma nauttien hyvästä ruoasta ja oman mökin rauhasta.

Tahko sijaitsee Kuopion lähellä, kätevien kulkuyhteyksien päässä. Aktiivilomailijan unelmakohde tarjoaa paljon tekemistä koko perheelle ympäri vuoden. Tahko on paikka, jossa on hyvät after skit, mutta myös luonnon rauhaa.

Katso myös muut hiihtokeskukset