Varaa heti!

Joulu vuokramökillä


Joululoma ja uusivuosi on ihana viettää nauttien laatuajasta perheen, suvun ja ystävien kanssa. Joululoma vuokramökillä on hyvä idea koko perheelle! Mökki jouluksi Lapista onnistuu edullisesti ja helposti Lomarenkaan mökkihaku-ominaisuuden avulla. Päästä irti arjesta ja vietä rento mökkijoulu poissa kotoa. Jouluna ja uutenavuotena kotimaan matkailussa on parasta upea talvinen luonto, ulkoaktiviteetit, joulutorit sekä tapahtumat.

 

Joulua ja uutta vuotta vietetään vuonna 2022 seuraavasti:

lauantai 24.12. (jouluaatto)
sunnuntai 25.12. (joulupäivä)
maanantai 26.12. (tapaninpäivä)
lauantai 31.12. (uuden vuoden aatto)
sunnuntai 1.1. (uudenvuodenpäivä)

etusjavaraa.PNG

 

Joulujuhlan kruunaa hyvä ruoka ja nautiskelu takkatulen ääressä omassa mökissä. Rohkeimmat pulahtavat rantamökeillä saunan jälkeen avantoon. Jos vauhtijalkaa vipattaa, lomakeskukset tarjoavat paljon viihdettä aktiviteettien, tanssin ja musiikin ystäville. Suomen kärkiartistit esiintyvät joulukonserteissa useilla paikkakunnilla! Varaa unelmiesi mökki ja vietä unohtumaton juhla mökillä! Ja muista: loppusiivouksen kanssa ei tarvitse murehtia pölyjen pyyhkimisestä. Joulu ja uusi vuosi vuokramökillä onnistuu myös edullisesti, jos on valmis tinkimään aivan ydinsijainnista hiihtokeskuksissa. 

 

etusjavaraa.PNG

 

Top 5 joululoman ja uudenvuoden suosikkikohteet – varaa heti!

Ruka on täynnä uusia kokemuksia. Lomakeskuksessa on laadukas lajivalikoima aina laskettelusta jääkiipeilyyn saakka. Myös kelkkaretket ja koiravaljakkoajelut järjestyvät. Läheltä Kuusamosta löytyy kylpylä ja lomakeskuksessa pääsee rentoutumaan paljun sekä saunan lämpöön.  

Messilä on täynnä vauhtia ja aktiviteetteja koko perheelle. Jos Lappi tuntuu liian kaukaiselta ja talviaktiviteetit houkuttavat, on Messilä hyvä valinta. Lahden vieressä, Hollolassa sijaitseva Messilä on upea yhdistelmä retkeilyreittejä ja kalastuspaikkoja.

Pyhä on vauhdikas lomakeskus, josta löytyy runsaasti tekemistä ja aktiviteetteja koko perheelle myös joululomalla. Pyhällä luonnistuvat niin ratsastus, jääkiipeily kuin laskettelukin. Aktiviteettien jälkeen on ihana rentoutua illalla omassa mökkisaunassa tai pulahtaa pikaisesti avantoon.

Saariselkä on Suomen hiihtokeskusten huippua. Rinnekilometrejä riittää ja Inarissa sijaitseva, tuntureiden ympäröimä Saariselkä yllättää matkailijan iloisesti myös laajalla tapahtumatarjonnallaan. Vastaa erämaaluonnon kutsuun ja vietä täydellinen rentoutusloma nauttien hyvästä ruoasta ja oman mökin rauhasta.

Tahko sijaitsee Kuopion lähellä, kätevien kulkuyhteyksien päässä. Aktiivilomailijan unelmakohde tarjoaa paljon tekemistä koko perheelle ympäri vuoden. Tahko on paikka, jossa on hyvät after skit, mutta myös luonnon rauhaa.

Katso myös muut hiihtokeskukset

 

etusjavaraa.PNG

 

Jouluksi mökille? Joulumökki Rukalta, Leviltä, Ylläkseltä tai muista suosituista kohteista? Onnistuu! Moni haluaa lähteä viettämään talven odotetuinta lomakautta vuokramökille, pois arjen tohinoista. Perinteisten hiihtokeskusten lisäksi voit kokeilla myös lähteä jouluksi mökkiin SaariselälleSallaan tai vaikka Tahkolle! Unohda joulun stressi ja kodin megasiivous - lähde nauttimaan olostasi vuokramökin rauhaan. Vuokramökki jouluksi löytyy Lomarenkaan laajasta tuhansien mökkien valikoimasta. 

Hae tästä mökit jouluksi 2022!

rukaheaderpic.jpg

Mistä mökki jouluksi?

Joulun vietto mökillä on ihanaa - voit keskittyä rauhalliseen joulun viettoon ilman oman arjen ja kodin stressiä. Herkulliset jouluruuat valmistuvat myös vuokramökin keittiössä ja monet mökit tarjoavat joulun ajaksi myös kuusen ihastuttamaan joulun juhlijoita. Joulumökki löytyy Lomarenkaan yli 4000 mökin joukosta varmasti. 

Suosituimmat vuokramökit jouluksi ovat Lapissa sijaitsevia, isoja mökkejä. Jos kaipailet koko perheelle mökkiä jouluksi, ole ajoissa liikkeellä, jotta saat varmasti sen mökin minkä haluat! Uusi vuosi ja joulu vuokramökillä sujuu rennosti, kun mökki on tilava ja pihapiiri tarjoaa lapsille puuhaa. Jos haluat majoittua useammalla eri porukalla omiin vierekkäisiin mökkeihin, ota yhteys asiakapalveluumme - etsimme mielellämme sopivat mökit seurueellesi!

Hae mökki jouluksi tästä!

Mökki jouluksi.png

Mitä tehdä joululomalla? 

Vuokramökki on takuuvarma kohde silloin, kun kaipaa tekemistä joululomalle. Joululoma sujuu mökillä joko rennosti oleillen, saunoen ja luonnosta nauttien tai aktiivisesti puuhaillen. Vuokramökki sopii niin hauskojen päiväretkien tukikohdaksi kuin rauhalliseksi lomapesäksi. Kokeile esimerkiksi vuokrata mökki jouluksi hiihtokeskuksen läheltä, niin voit helposti käydä laskettelemassa ja hiihtämässä päivällä. Lapsiystävällinen mökki jouluksi löytyy myös Lomarenkaan valikoimasta takuuvarmasti.

Kokemuksia joulumökki

Lomarengas pyytää jokaiselta asiakkaalta palautetta mökkiloman jälkeen. Julkaisemme palautteet mökin omalla sivulla - voit siis kätevästi lukea muiden asiakkaiden antamia palautteuta mökkisivulta ennen mökin vuokraamista, niin saat tietää, millaisia kokemuksia muilla asiakkailla on kyseisellä mökillä ollut. 

Lemmikki jouluksi mökille

Onko perheessänne suloinen karvakaveri, joka lähtisi myös mukaan joulunviettoon mökille? Ei ongelmaa - Lomarenkaan mökeistä yli puolet ovat sellaisia, jotka toivottavat myös lemmikit tervetulleeksi mökille. Löydät kaikki Lomarenkaan lemmikkiystävälliset talvilomamökit tekemällä haun ja valitsemalla hakufiltteriksi "Lisävalinnat ›› Lemmikki sallittu".