Pääsiäisen lomavinkit

paasiainen-laskettelu.pngPääsiäinen 2017 on huhtikuussa 14.-17.4.2017 - ajankohta vaihtelee vuosittain. 

Pääsiäislomalle laskettelemaan ja mökkeilemään

Pääsiäinen on ihana viettää nauttien laatuajasta perheen ja ystävien kanssa. Irrota arjesta ja vietä rentouttava mökkiviikonloppu poissa kotoa. Kotimaan matkailussa parasta on upea kevääseen heräävä luonto, ulkoaktiviteetit sekä tapahtumat.

Usein juuri pääsiäinen tarjoaa Suomen aurinkoisimmat laskettelukelit. Loman kruunaa hyvä ruoka ja nautiskelu saunan lämmöstä omalla mökillä. Jos iltamenot kiinnostavat, lomakeskukset tarjoavat runsaasti ohjelmaa tanssin, konserttien ja teatterin parissa. 

Testaa mökkihakua, ja näet onko suosikkikohteesi vielä vapaana.

Mökkihaku.png

Top 5 pääsiäisen suosikkikohteet – varaa heti!

Levi on lomakeskusten parhaimmistoa. Leviltä löytyy paljon tekemistä ja aktiviteetteja niin perheen pienille kuin isoillekin liikkujille. Levillä laskettelijat ja vaeltajat haastaa yli 300 metrin korkeusero. Myös seikkailupuistosta, ratsutalleilta ja kylpylästä löytyy tekemistä joka lähtöön.

Ruka on täynnä viihdettä ja tekemistä koko perheelle. Lomakeskus takaa valtavan lajivalikoiman aina laskettelusta avantouintiin saakka. Nautiskelijoille tarjolla on myös lämmin palju ja savusauna. Läheltä Kuusamosta löytyy Angry Birds Activity Park ja viihtyisä kylpylä.

Vuokatti on täynnä  uusia elämyksiä. Jos kaipaat luonnon rauhaan talviaktiviteettien pariin, mutta Lappi tuntuu kaukaiselta, valitse Vuokatti. Vuokatinvaaralta löytyy lukuisia polkuja näköala- ja nuotiopaikkoineen.

Tahko löytyy Kuopion läheltä, hyvien kulkuyhteyksien päästä. Tahko tarjoaa laskettelun lisäksi paljon tekemistä koko perheelle ympäri vuoden. Täällä on vauhdikkaat after skit, mutta myös luonnon rauhaa.

Himos on koko perheen lomanviettopaikka, joka sijaitsee Jämsässä helppojen kulkuyhteyksien päässä keskellä Suomea. Aktiivilomailijan unelmakohteessa riittää tekemistä aina laskettelusta, retkeilyyn ja avantokelluntaan saakka. Himos on paikka, joka tarjoaa vauhdikkaat after skit, mutta myös luonnon rauhaa.

Katso myös muiden hiihtokeskusten parhaat mökit