Varaa heti!

Vuokramökki syyslomalle

 

Missä viettää syyslomaa? Mihin matkustaa syyslomalle? Kotimaan vuokramökit ovat erinomainen vaihtoehto nauttia syksyn viipyvästä lämmöstä ja kauniista ruskasta. Ruskaloma Suomessa on upea elämys, joka jokaisen pitäisi kokea. Mistä vuokramökki syyslomalle? Katso kaikki Lomarenkaan vuokramökit täältä.

Syysloma vuokramökillä

Koulujen syyslomat pidetään pääosin lokakuussa. Syysloman pituus vaihtelee kaupungeittain muutamasta päivästä kokonaiseen viikkoon. Muutamassakin päivässä ehtii nauttimaan syyslomasta mökillä - perheelle sopivat mökit syyslomalle löydät Lomarenkaan tuhansien vuokramökkien valikoimasta. Mistä mökki syyslomalle? Ei hätää - Lomarenkaan asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään löytämään sopivan mökin syysloman ajaksi. Katso kaikki vuokramökit täältä!

Mitä tehdä syyslomalla?

Syysloma kannattaa viettää nauttien raikkaasta ulkoilmasta ja luonnosta. Syksyllä kotimaan matkailun parasta antia ovat upea ruska, runsaat vaellusreitit ja kalastuspaikat. Retkeilypäivän kruunaa hyvä ruoka ja oman mökin rauha. Ruska alkaa yleensä elokuun lopulla tai syyskyyn alussa Lapissa, ja ruska valuu hiljalleen kohti eteläistä Suomea. Pääkaupunkiseudulla ruska on parhaimmillaan yleensä lokakuun aikana.

Aktiviteettien lisäksi tärkeää on rentoutuminen. Tutkitusti hyvä tapa rentoutua on kuljeskella kiireettä luonnossa ja nauttia ympäröivästä rauhasta. Syksyisen päivän päätteeksi on ihana istahtaa takkatulen ääreen nauttimaan kupillinen lämmintä juotavaa. Syyslomalla mökin sauna tuntuu rentouttavalta ja huojentaa mieltä arjen murheista. 

Lomarenkaan kautta voit varata mökin itsellesi, perheellesi tai kaveriporukalle eri puolilta Suomea. Kokeile mökkihakua, ja näet heti onko suosikkikohteesi vielä vapaana.

Syyslomalla kannattaa matkustaa Suomessa - Lomarenkaan kautta löydät tuhansia eri vuokramökkejä. Lemmikki mukaan syyslomalle ei ole mahdoton toive, sillä yli puolet Lomarenkaan kohteista toivottavat tervetulleeksi koirat ja kissat mökille. 

 

 etusjavaraa.PNG

Mistä mökki syyslomalle?

Syysloman mökki löytyy helpoiten mökkihaun kautta. Perhe mökille syyslomaksi toteutuu, kun varaat mökin ajoissa lomallesi. Eikä mökkiloman tarvitse sijoittua kauas omasta kodista, sillä arjen kiemuroista pääsee irti vaikka oman kunnan vuokramökeillä! Katso kohteet lähellä sinua karttahausta

Top 5 syysloman suosikkikohteet – varaa heti!

Koli on yksi Suomen suosituimmista vaelluskohteista. Pohjois-Karjalan korkeimman vaaran ympärillä oleva kansallispuisto kutsuu koko perheen luontoretkelle. Kolilla onnistuvat niin ratsastus, kalastus kuin koskenlaskukin. Älä unohda vierailla luontokeskus Ukon näyttelyissä. Varaa mökki syyslomaksi Kolilta. 

Vuokatti on täynnä viihdettä ja tekemistä koko perheelle. Jos haluat luonnon rauhaan vaeltamaan, mutta Lappi on liian kaukana, valitse Vuokatti vaellusmatkalle. Kainuun kupeessa sijaitseva Vuokatinvaara tarjoaa monia polkuja näköala- ja nuotiopaikkoineen. Varaa mökki syyslomaksi Vuokatista. 

Levi on laskettelusta tunnettu lomakeskus, jossa on paljon tekemistä ja aktiviteetteja koko perheelle myös syysloman aikaan. Levillä vaeltajille ja retkeilijöille haasteen heittää yli 300 metrin korkeusero. Tekemistä tarjoavat myös seikkailupuisto, ratsastusretket ja kylpylä. Varaa mökki syyslomaksi Leviltä. 

Ruka tarjoaa uusia elämyksiä. Lähellä lomakeskusta on monipuolinen lajivalikoima aina vaelluksesta karhusafariin saakka. Myös kelkkailuretket Venäjän puolelle onnistuvat. Tunnetun Karhunkierros-vaellusreitin eteläinen päätepiste sijaitsee Rukalla. Lapsiperheille läheltä Kuusamosta löytyy Angry Birds Activity Park ja viihtyisä kylpylä. Varaa mökki syyslomaksi Rukalta.   

Ounasvaara ja sen virkistysalue hallitsee Rovaniemen kaupunkikuvaa 203 metrin korkeudellaan. Vaelluksen ja ulkoaktiviteettien lisäksi Rovaniemi on joulupukin kotikaupunki. Joulutunnelman voi aistia Joulupukin Pajakylässä ympäri vuoden. Eläinten ystäville lähellä sijaitseva Ranuan Eläinpuisto sekä poro- ja huskytilat ovat verrattomia vierailukohteita. Varaa mökki syyslomaksi Ounasvaaralta. 

Katso myös muut Suomen hiihtokeskukset ja parhaat mökit!