Tervetuloa Lomarenkaan vuokramökille!

 

Tervetuloa Lomarenkaan vuokramökille

Varasit Lomarenkaan kohteen Booking.comilta. Kumppanimme Interhome AG on lähettänyt sinulle Booking.com -varaustasi koskevan varausvahvistuksen. Olemme koostaneet sinulle lisätietoja varaukseesi liittyen tälle sivulle. 

 

Tarkista varausvahvistus

Tarkista Interhomelta saamastasi varausvahvistuksesta, sisältyykö varaukseesi lakanat ja pyyhkeet sekä loppusiivous. Jos ne eivät sisälly hintaan, muista ottaa mökkilomallesi mukaan lakanat ja pyyhkeet. Muista myös siivota mökki ohjeiden mukaan lähtöpäivänä. Jos haluat ostaa siivouksen tai lakanat ja pyyhkeet lisäpalveluna, ota yhteyttä Interhomeen viimeistään viikkoa ennen tuloasi. 
Interhome Ag, puhelin +41 43 810 9126 tai info@interhome.com

 

Kysyttävää mökistä tai sen varusteista?

Mikäli tarvitset lomakohteesta lisätietoja, kuten varustuksesta, rannasta tai vaikka saunasta, voit olla yhteydessä Lomarenkaaseen.
myynti@lomarengas.fi   0306 502 502 (ma-pe 8:30-17, lauantaisin 10-18)

 

Haluatko muuttaa varaustasi?

Jos haluat tehdä muutoksia varaukseen, peruuttaa varauksen tai sinulla on laskutukseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteys Interhomeen.

Interhome Ag, puhelin +41 43 810 9126 tai info@interhome.com

 

Miten saan avainboksin koodin?

Jos kohteessa on käytössä avainboksi, sinun tulee kysyä koodi etukäteen Lomarenkaalta. Tämä kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen lomaa, viimeistään kaksi vuorokautta ennen loman alkua. Huom! Booking.comin varauksen mukana tuleva PIN-koodi ei ole mökin avainboksin koodi. Koodi pitää aina kysyä erikseen.

myynti@lomarengas.fi  0306 502 502 (ma-pe 8:30-17, lauantaisin 10-18)

 

Miten hoidan loppusiivouksen?

Joissain kohteissa loppusiivous kuuluu hintaan, joissain sen voi ostaa lisäpalveluna ja joissain kohteissa loppusiivous tulee aina suorittaa itse. Jos olet ostanut loppusiivouksen tai se kuuluu hintaan, sinun tulee vain viedä omat tavarasi, tyhjät pullot ja tölkit mukanasi sekä viedä roskat asianmukaiseen paikkaan. Tiskaa myös käyttämäsi astiat. Lisäksi huonekalut tulee siirtää oikeille paikoilleen. Jos hoidat loppusiivouksen itse, kurkista tämä ohje.
Jos haluat tilata loppusiivouksen, ota yhteys Interhomeen:
Interhome Ag, puhelin +41 43 810 9126 tai info@interhome.com

 

Onko mökillä valmiina lakanat ja pyyhkeet?

Varmista tämä aina etukäteen. Joillain mökeillä lakanat ja pyyhkeet kuuluvat hintaan, joillain mökeillä ne voi ostaa lisäpalveluna joko etukäteen tai paikan päällä ja joillain mökeillä sinun tulee aina itse tuoda lakanat ja pyyhkeet mukanasi. 
Jos haluat tilata lakanat ja pyyhkeet, ota yhteys Interhomeen:
Interhome Ag, puhelin +41 43 810 9126 tai info@interhome.com

 

Mistä saan avaimen mökille? Entä osoitteen?

Mökin tarkan osoitteen sekä kirjalliset ajo-ohjeet saat Interhomelta Vuokrausasiakirjojen mukana. Interhome toimittaa ne aikaisintaan 28 vrk ennen varauksen alkua ja kun varaus on maksettu. Ennen varausta löydät mökin summittaisen sijainnin mökin tietojen alaosassa olevasta kartasta Lomarenkaan sivuilla.

Tyypillisimmin avaimet noudetaan omistajalta tai ne ovat valmiina mökillä avainboksissa tai omistaja on vastassa mökillä luovuttamassa avaimet. Joissain tapauksissa avaimet haetaan muualta, joskus useiden kymmenien kilometrien päästä itse mökiltä, kuten huoltoasemien avainpalvelusta. Avaimen noutoon saat ohjeet vuokrausasiakirjassa olevien ajo-ohjeiden mukana.

 

Tervetuloa Lomarenkaan vuokramökille!

Muuta kysyttävää? Ota yhteyttä:

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi   0306 502 502 (ma-pe 8:30-17, lauantaisin 10-18)