Pian se alkaa - lomasi Lomarenkaan vuokramökillä!

Tervetuloa Lomarenkaan vuokramökille

Olet varannut Lomarenkaan vuokramökin Booking.com -sivuston kautta. Pian pääset rentoutumaan valitsemaasi lomakohteeseen.  Tällä sivulla saat tietoa useimpiin kysyttyihin kysymyksiin. 

Mistä saan mökin avaimen ja osoitteen?

 

Olet saanut varauksen jälkeen itsellesi vuokrausasiakirjan, jonka etusivulla on kohta "Avainten luovutus". Saat siitä tietoosi omistajan tai huoltajan yhteystiedot. Huomaa kuitenkin, että omistajan osoite ei ole aina sama kuin se osoite, mistä avaimet saa itselleen.

Tutustu siis huolellisesti vuokrausasiakirjaan etukäteen ja tarkista osoitteet! Asiakirjan viimeisellä sivulla on kohta "Lisätietoa saapumisesta", jossa on lisätiedot avaimesta. Ellei Lisätietoja saapumisesta -kohdassa toisin ohjeisteta, tulee avaimesta sopia aina etukäteen kohteen omistajan, huoltajan tai avainpalvelun kautta, joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Kysy avainboksin koodi aina etukäteen!

Jos Lisätietoa saapumisesta kohdassa on maininta avainboksista ja siitä, että Lomarengas lähettää boksin koodin sinulle ennakkoon, se ei valitettavasti pidä paikkaansa, koska olet varannut kohteen Booking.comista. Lomarengas lähettää koodin vain niille asiakkaille, jotka ovat varanneet kohteet suoraan Lomarenkaalta. Sinun on kysyttävä koodi ennakkoon joko Interhomelta tai Lomarenkaalta, joka tapauksessa 2-3 vrk ennen loman aloituspäivää. Huom! Booking.comin varauksen mukana tuleva PIN-koodi ei ole mökin avainboksin koodi. Koodi pitää aina kysyä erikseen.

Milloin mökille voi mennä?

 

Lomakohde on käytettävissä yleisimmin klo 16 alkaen (joissakin kohteissa klo 17 tai klo 18 alkaen). Saapuminen em. aikoja myöhemmin, myös illalla, onnistuu, mutta asiakkaan tulee sopia avaimesta aina kohteen omistajan, huoltajan tai avainpalvelun kanssa etukäteen. 

Mikäli Sinulla on varaukseen liittyviä muutostarpeita, laskutukseen liittyviä asioita, ole hyvä ja ota yhteyttä Interhomeen Vuokrausasiakirjassa mainittuun asiakaspalveluun 24/7: Puhelin: +41 43 810 91 26.

Miten hoidan loppusiivouksen?

Joissain kohteissa loppusiivous kuuluu hintaan, joissain sen voi ostaa lisäpalveluna ja joissain kohteissa loppusiivous tulee aina suorittaa itse. Jos olet ostanut loppusiivouksen tai se kuuluu hintaan, sinun tulee vain viedä omat tavarasi, tyhjät pullot ja tölkit mukanasi sekä viedä roskat asianmukaiseen paikkaan. Tiskaa myös käyttämäsi astiat. Lisäksi huonekalut tulee siirtää oikeille paikoilleen. Jos hoidat loppusiivouksen itse, kurkista tämä ohje.

Onko mökillä valmiina lakanat ja pyyhkeet?

Varmista tämä aina etukäteen. Joillain mökeillä lakanat ja pyyhkeet kuuluvat hintaan, joillain mökeillä ne voi ostaa lisäpalveluna joko etukäteen tai paikan päällä ja joillain mökeillä sinun tulee aina itse tuoda lakanat ja pyyhkeet mukanasi. 

Tervetuloa Lomarenkaan vuokramökille

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi   
Puh. 
0306 502 502 (ma-pe 8:30-17, lauantaisin 10-18)