5+1 vinkkiä kesälomamökin valintaan

 

Oletko suunnittelemassa lomaa vuokramökillä? Jotta sinun olisi helppo valita ja löytää etsimäsi vuokramökki, kokosimme tälle sivulle kuusi hyödyllistä vinkkiä hakua ajatellen. Oli sitten mukaan lähdössä lapsia tai lemmikkejä, löydät Lomarenkaan liki 4000 mökin valikoimasta itsellesi sopivan. Lue vinkit alta ja toimi nopeasti, jotta saat parhaan vuokramökin itsellesi!

Varaa kesmökki

1. Lapsiystävällinen vuokramökki?

Monet asiakkaamme lähtevät viettämään kesälomaa vuokramökille nimenomaan perheenä - lapset pääsevät siis nauttimaan mökkiloma riemusta aikuisten kanssa. Lapset rakastavat uintia ja vesileikkejä, joten yksi tärkeimpiä kriteerejä lapsiystävälliselle mökille onkin matala ja kova uimaranta. Koska Lomarenkaan mökit ovat laatutarkastettuja, on myös ranta tarkistettu samalla mökin kanssa. Kun olet hakutulossivulla, valitse Varustelu-suodattimesta valinta "Matala ja kova uimaranta" ja saat yli 1000 lapsille sopivan rannan sisältämää vuokramökkiä valittavaksesi!

2. Lemmikki mukaan mökille

Yksi kysytyimmistä kysymyksistä on se, saako lemmikin ottaa mukaan vuokramökille. Lomarenkaan mökeistä puolet ovat sellaisia, joihin karvaiset kaverit ovat oikein tervetulleita. Muistathan, että joillain mökeillä lemmikistä pyydetään pieni lemmikkimaksu. Saat lemmikkiystävälliset mökin valitsemalla hakutulossivulla suodattimistä kohdan Lisävalinnat -> Lemmikit -> Lemmikki sallittu.

3. Kauas kaikesta vuokramökin avulla

Lomarenkaan hakusuodattimilla voit löytää hyvin tarkasti sen, mitä etsit. Voit esimerkiksi löytää mökin, jonka lähin naapuri on usean kilometrin päässä.

4. Inspiraatio hukassa - mihin sitä lähtisi?

Haluatko lähteä mökille, mutta et vielä tiedä, mitä mökkilomalta haluaisit? Katso Lomarenkaan Kuvakisaan tulleita kuvia asiakkailta - saat taatusti inspiraatiota sopivan mökin etsimiseen! Osallistu myös itse kuvakisaan, kun mökkilomasi aika koittaa - lisää vain sosiaalisen median kuviisi hashtagit #lomarengas #kuvakisa ja #(mökin numero)! 

5. Varaa ajoissa - kesä on suosittua mökkeilyaikaa

Jotta pääset taatusti juuri sille vuokramökille kuin haluat, muista varata ajoissa haluamasi mökki. Kesä on suosittua mökkeilyaikaa, joten parhaat mökit menevät nopeasti. 

+ 6. Ekstravinkki! Tee näin, jos haluat nauttia rauhassa viimeisestä päivästä mökillä

On tavallista, että viimeisen lomapäivän aamuna mökkiloma päättyy nopealla aamupäivällä, ennen kuin mökin avaimet pitää luovuttaa. Jos haluat nauttia viimeisestä päivästä rauhallisin mielin, vuokraa mökki seuraavaan päivään asti ja nauti rauhassa viimeisestä päivästä mökillä. 

 

MÖKKIHAKUUN TÄSTÄ!