Etätyö vuokramökillä 

Voiko etätyötä tehdä mökillä? Mistä mökki etätyötä varten? Onko vuokramökillä nettiyhteys? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tältä sivulta. Jos haluat vuokrata mökin lomalle tai etätyöhön, katso kaikki vuokramökit tästä!

Etätyö mökillä

Etätyö sujuu parhaiten, kun ympäristö on rauhallinen ja keskittyminen helppoa. Omassa kodissa tämä ei aina kivuttomasti onnistu, sillä huomiota voivat vaatia niin lapset, lemmikit kuin oman kodin tutut nurkat. Sen takia monet lähtevät mökille tekemään etätöitä - ja jos omaa mökkiä ei löydy tai oma mökki tuntuu kotiakin isommalta työmaalta, kannattaa siirtyä työskentelemään vuokramökille.

Vuokramökillä on rentouttavaa tehdä etätöitä, sillä työpäivän aikana saa rentoutua luonnon läheisyydessä ja jos mökille lähtee yksin tai pienellä porukalla, on täysi työrauha myös taattu. Vuokramökillä etätyöpäivän jälkeen voi pulahtaa järveen ja sen jälkeen saunoa arjen kiemurat pois mielestä. Myös lemmikit nauttivat mökillä olosta, eivätkä vaadi omistajalta jatkuvaa aktivointia samalla tavalla kuin kotioloissa. Etsi sopiva etätyömökki itsellesi täältä!

Järvimaisema.gif

Saako etätyötä tehdä vuokramökillä?

Moni työnantaja puoltaa etätyötä ja sillä ei ole mitään väliä, missä työnsä tekee. Jokaisella yrityksellä on omat käytännöt etätyön tekemiseen, joten varmista vaikka työkaverilta, tarvitseeko etätyön tekemistä varten luvan tai erillisiä laitteita. 

Nettiyhteys mökillä

Iso osa vuokramökeistä on sähköistetty ja monelta mökiltä löytyy myös internet-yhteys. Jos kaipaat mökkiä, joka tarjoaa internet-yhteyden mökin vuokraajalle, tee haku Lomarenkaan sivulla ja valitse sitten hakufilttereistä kohta "Varustelu ›› Internet-yhteys". Näin varmistut siitä, että netti toimii vaativissakin videopalavereissa.