Ikimuistoiset hetket Lapissa ja muualla Suomessa!

Villi Pohjola - elämyksiä Suomessa

 
 ⭐⭐⭐⭐⭐
  
"Oli juuri uskomattomin kokemus. Teimme lumikelkkakokemuksen Wild Nordic Finlandin kanssa. Valitsimme 2 tunnin safarin, emmekä pettyneet. Samir oppaamme ja joukkue tekivät erinomaista työtä. Kaikki varusteet, turvallisuusohjeet ja uskomattoman kuuma keitto ja juomat puolivälissä. En voi suositella tätä yritystä ja Samiria tarpeeksi. Samir, et voi kiittää sinua riittävästi kokemuksesta kerran elämässä"


- Eddie, 01/2020, TripAdvisor

Villi Pohjola Oy eli Wild Nordic Finland on yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista ohjelmapalveluiden tarjoajista. Löydät parhaat loma-aktiviteetit niin Levin, Bomban, kuin Rovaniemen alueella Villi Pohjolalta - teki mielesi sitten kalastamaan, kelkkailemaan, ajelemaan huskyjen kanssa tai omatoimisesti pyöräilemään fatbikeilla! Villi Pohjolan elämyksiä voi lähteä kokemaan kuka tahansa. Vauvat ja vaarit, isot ja pienet - kaikille löytyy jotakin! Uusinta tarjonnassa ovat sähköavusteisest fatbiket, joilla pääsee jokainen etenemään maastossa joukon mukana. Kelkan voi vuokrata niin Levillä, Rovaniemellä kuin Nurmeksen alueella tai lähteä oppaan matkaan kellasafarille. Erämökki tai vuokramökki toimii erinomaisesti loman tukikohtana, josta on helppo lähteä kokemaan päiväksi elämyksiä. Eri alueilla löydät myös uniikit elämykset - kokeile esimerkiksi Moottorikelkkasafaria tuntureille tai vaikka Bomban huskyajelua.

VP_kehotebanneri.jpg

Erämökit Villi Pohjola

Villi Pohjolan erämökeissä on tunnelmaa

Kaipaatko kutkuttavaa seikkailua luonnonläheisissä tunnelmissa? Oletko lähdössä metsästys- tai kalastusreissulle ja haluat aidon luontokokemuksen? Varaa itsellesi upea Villi Pohjola -erämökki Lomarenkaan valikoimasta. Tutustu ja varaa!
Etsi ja varaa erämökit tästä!
Villi Pohjola Bomba

Bomban alueen aktiviteetit ovat jokaiselle!

Tule nauttimaan kanssamme ikimuistoisesta lomasta Bomballa, kauniin Pielisen rannalla. Lähde retkelle Nurmeksen upeaan luontoon, tutustu Pohjois-Karjalaiseen kulttuuriin ja majoitu mukavasti. Suunnitteletpa sitten pidempää lomaa tai lyhyempää irtiottoa arjesta, meiltä löydät aktiviteetit ja vuokravälineet koko perheelle. Lähde mukaan moottorikelkkasafarille tai hyppää koiravaljakon matkaan. Miltä kuulostaisi talviverkkojen kokeminen ammattikalastajan kanssa tai pilkkireissu takuusaaliilla? Varaa suoraan verkosta tai ota meihin yhteyttä – tehdään lomastasi ikimuistoinen!

Katso Bomban alueen tarjonta tästä!
Villi Pohjola Levi

Villi Pohjola Levi - pohjoisen parhaat elämykset sinulle!

Koe Levin monet mahdollisuudet! Lähde mukaan opastetuille safareillemme, moottorikelkkailusafarille Levin luontoon, lumikenkäilemään upeisiin maisemiin tai hyppää sähköavusteisen fatbiken selkään.  Villi Pohjolalta löydät parhaat aktiviteetit lomaasi. Villi Pohjolalta löydät myös laadukkaat vuokravälineet Levillä. Lähde omatoimisille seikkailuille ihailemaan Levin upeaa luontoa ja tuntureita. Vuokravälineemme tarjoavat myös loistavia mahdollisuuksia revontulien metsästämiseen. 
Katso ja varaa aktiviteetit Levillä tästä!

 

 

Husky_VP1.jpg